Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Yle PORIssa halutaan olla lähellä ihmisten arkea ja elämää

Yle PORI toimii monipuolisesti koko Satakunnan alueella. Tuotamme suoraa radio-ohjelmaa 10 tunnin ajan joka arkipäivä. Lisäksi tuotamme kaksi TV-lähetystä viikottain sekä paljon paikallisia uutisia myös valtakunnan tasolle. Toimittajamme ovat todellisia moniosaajia ja tuottavat sisältöä radion ohella telkkariin, nettiin ja somen eri kanavilln. Me halutaan kuulla tavallisten ihmisten ääni ja nostaa sitä esiin!

Yle PORIlla on upeat tilat BEPOPissa. Töitä tehdään isossa ja avarassa avokonttorissa. Avokonttorista on helppo jalkautua maailmalle ja sopeutua nopeisiinkin tilanteisiin. Elämä toimituksessa on toisaalta hyvin suunnitelmallista ja toisaalta hyvin hektistä. Koskaan ei tiedä mitä maailmassa tapahtuu minuutin kuluttua. Päivät toimituksessa on erilaisia ja sekä asiat että ihmiset mielenkiintoisia. Ylen toimituksen seinällä on liitutaulu, jossa on suunnitelmaa tulevasta ja tiedot sovituista asioista. Suunnitelmaa seurataan päivän tapahtumien mukaan.

Yle PORIssa tehdään töitä ihmisille ja halutaan olla lähellä arkea. Voit tulla käymään toimistollamme, soittaa, laittaa sähköpostia tai vinkata vaikka somessa mitä tarinoita haluat kuulla. Me otetaan mielellään vastaan niin risut kuin ruusutkin. Maailmassa on paljon ikäviä uutisia, mutta me halutaan kertoa myös positiivisia juttuja ja tuoda iloa elämään. Tänne kannattaa tulla jo senkin takia, että pääsee näkemään ylätasanteelta BEPOPin:)

yle pori