Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

CITY Dev Labs koodaa laatua ketterästi

Suunnittelemme ja toteutamme timanttisia verkkopalveluja ja olemme Suomen parhaita web-palveluita tarjoavia teknologiataloja. Palveluihimme kuuluvat mm. verkkopalvelut ja -sivut, sovelluskehitys, integraatiot eri järjestelmien välillä, jäsenrekisterit, verkkokaupat sekä erilaiset sähköiset asiointiin liittyvät palvelut. Autamme kaikissa digitaalisaation vaiheissa konseptoinnista ylläpitoon ja kehittämiseen. Yksi toimipisteistämme sijaitsee Porissa asiantuntijakeskus BEPOPissa. Työmme perustuu vankkaan suomalaiseen ammattitaitoon ja jatkuvan kehittymisen asenteeseen. Koodaamme laatua ketterästi.

Toimintamme vahvuutena ovat asiantuntevuus, skaalautuvuus sekä asiakaslähtöisyys. Aloitamme asiakkaamme tavoitteista ja työskentelemme ketterästi. Teemme asioita siis pienin askelin, siten että asiakas on jatkuvasti mukana projektin etenemisessä. Mittaamme myös tavoitteiden toteutumista yhdessä asiakkaan kanssa ja autamme häntä viemään toimintaa jatkuvasti eteenpäin. Haluamme helpottaa toimintoja ja tuottavuutta. Digitalisaatio ei ole itseisarvo, vaan se johtaa parempaan liiketoimintaan ja viestintään.

Maailma digitalisoituu kovaa vauhtia. Jotta liiketoiminta pysyy kannattavana, on digitaalisaation kelkkaan hypättävä ennen pitkää. Me rakennamme webbiin ja mobiiliin palveluita ja järjestelmiä, jotka helpottavat ihmisten elämää ja parantavat työn tuottavuutta. Tarjoamamme palvelut säästävät kustannuksia, lisäävät myyntiä, helpottavat ostamista, parantavat näkyvyyttä ja helpottavat tekemistä. Pitkän linjan ammattilaisemme auttavat asiakasta ideoimaan, toteuttamaan ja kehittämään kaikkia digitaalisia palveluita ja tuotteita. Toiminnassamme ketterä projektimalli on avainasemassa.

Prototyyppivetoinen toimintatapamme tarjoaa työkalun liiketoiminnan pullonkaulojen etsimiseen. Tiimistämme löytyy asiantuntevaa apua sähköisten tuotteiden ja palveluiden ideointiin, konkreettiseen toteutukseen, tekniseen ja ajantasaiseen ylläpitoon sekä jatkuvaan kehittämiseen. City Dev Labsille on tärkeää, että sekä asiakkaat että työntekijät ovat tyytyväisiä. Meiltä löytyy toimistot Porin lisäksi Helsingistä ja Keravalta. Kokemusta yritykseltämme löytyy yli 20 vuoden ajalta ja 25 asiantuntijan voimilla. Joukossamme on niin kokeneita konkareita kuin juuri koulunpenkiltä valmistuneita ohjelmistokehittäjiä. Uusi innovaatius kohtaa usein vahvan ammattitaidon ja tämän tuloksena syntyy todellakin timanttisia verkkopalveluita.

Kun resursseja on vähän ja maailma ympärillä muuttuu vauhdilla, bisnesideoita ei voi enää pyöritellä kuukausitolkulla vaan on saatava konkreettisia tuloksia. Juuri sinun hankkeesi tai tuotekehitysprojektisi voi olla seuraava loistava esimerkki onnistuneesta käyttökokemuksesta verkossa, oli se sitten kuluttajille tarkoitettu mobiilisovellus tai täysin organisaation sisäinen prosessitehokkuutta lisäävä järjestelmä. Ota yhteyttä ja kysy lisää citydevlabs.fi.