Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Toimistohotelli WöRKKI

Nykypäivän työ ja sen tekeminen on muuttunut. Työ on monesti liikkuvaa, etätyö on lisääntynyt ja työssäkäyntialueet ovat laajat. Toimistohotelli Wörkki tarjoaa ratkaisua uudenlaiseen työntekoon. Monitilatoimistossa voit vapaasti valita työpisteen tarpeidesi mukaan. Tarjoamme sinulle viihtyisän ympäristön tehokkaaseen työskentelyyn. Wörkissä työskentelet nykyaikaisessa ja inspiroivassa työtilassa kaupungin merkittävimpien asiantuntijoiden ympäröimänä.

Wörkki on 123 neliön kokoinen toimistohotelli Asiantuntijakeskus BEPOPissa. Wörkissä on useita erilaisia työpisteitä, ja tilat sopivat hyvin niin rauhalliseen työntekoon kuin tapahtumiin ja kokouksiin. Wörkki muovautuu tilana ihmisten kautta ja se tukee vahvasti työn tekemistä ja kanssakäymistä. Wörkki on todellinen ”coworking hub – yhteistyön solmukohta”. Wörkissa toteutuu monitilatoimiston ajatusmaailma, jossa toiminta ja tila yhdistellään parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjälähtöisesti. Wörkki on kalustettu Martelan nykyaikaisilla kalusteilla. Martela on edelläkävijä työympäristöjen toteutuksissa ja Wörkissä pääset työskentelemään paremmin kauniissa ja toimivassa ympäristössä.

Eri ihmisillä on erilaiset tarpeet ja toiveet työnteon suhteen. Monesti tarpeet myös vaihtelevat eri hetkinä ja eri työtehtävissä. Wörkissä voit työskennellä, makustella, inspiroitua ja löytää aivan uutta puhtia työpäiviisi. Wörkki on esikuva uudenlaisesta toimisto ajattelusta koko maakunnassa ja tarjoamme sinulle viihtyisän ympäristön tehokkaaseen työskentelyyn. Wörkissä voit inspiroitua innovatiivisesti työntekemiseen, jolloin myös tuottavuus ja tulokset lähtee nousuun! Varaa työpiste tai neuvotteluhuone tunniksi tai koko päiväksi. Katso hinnat ja tee varaus helposti ja vaivattomasti osoitteessa workki.fi/tyopisteet.

Tervemenoa Wörkkiin!

workki1