Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

SuomiAreenalla keskustellaan yhteiskunnasta rennosti

SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tapahtuma järjestetään Porissa 11.–15.7. Porissa. Tämän vuoden SuomiAreenan teema on suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

SuomiAreenan järjestävät yhteistyössä MTV ja Porin kaupunki. Pori Jazzin kanssa samaan aikaan järjestettävän tapahtuman tämän vuoden teemat ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. SuomiAreenan pääyhteistyökumppanit ovat tänä kesänä työ- ja elinkeinoministeriö, SOSTE, RAY ja DNA. Jo 11. kertaa järjestettävään SuomiAreenaan odotetaan 60 000 kävijää yli 150 tilaisuuteen.

SuomiAreenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta rennosti kesäisissä tunnelmissa. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. SuomiAreenan tapahtumat ovat suunnattu kaikille, lapsista aikuisiin ja opiskelijoista vanhuksiin. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä, performansseja, jne. SuomiAreenalla ideoidaan ja kokeillaan yhdessä.

Kansalaistori aukeaa kävijöille maanantaina ja se on auki aina perjantaihin saakka. Kansalaistorilla järjestöt ja yritykset esittelevät toimintaansa ja kävijät pääsevät osallistumaan monenlaisiin tempauksiin.

Katsomon kautta keskusteluja voi seurata suorana vaikkapa kesämökin laiturilta. Viikon aikana MTV3-kanava esittää SuomiAreenasta muun muassa suoraa SuomiAreena Special-ohjelmaa ja monia muita ohjelmia. SuomiAreenaTV-kanava lähettää ohjelmaa paikan päältä aamusta iltakymmeneen.

Vuonna 2015 SuomiAreenasta esitettiin 200 tuntia tv-ohjelmaa Katsomossa ja 22 tuntia MTV3-kanavalla.

Tutustu SuomiAreenan tarinaan!

Teksti SuomiAreenan sivuilta. Kuva: Pieta Kivelä