Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Scaip on osaava ohjelmistotalo BEPOPissa

Scaip luo ohjelmistoja ja sovelluksia kehittääkseen ja helpottaakseen meidän kaikkien arkea. Scaipin tekemät projektit ovat usein mittavia ja muuntautumiskykyisiä. Yrityksellä on pitkä kokemus ja suuri prosessituntemus sovellusten kehittämisestä ja luomisesta. Referenssit ja osaaminen alalla puhuu puolestaan. Sovelluksiin panostetut investoinnit tulevat usein nopeastikin takaisin monina säästöinä muissa kuluissa. Työn tekeminen on nykyään muuttunut ja itsepalvelujen luonti on tuonut uudenlaista työllisyyttä jo vuosien ajan.

Me kaikki käytämme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja päivittäin arjessamme. Scaip tarjoaa asiakasyrityksilleen sovelluksia, jotka helpottavat asiakkaan ja loppukuluttajan arkea. Nykyihmiset tekevät mielellään monet asiat itsepalveluna täyttäen tarvittavat tiedot sitä varten luotuun lomakkeeseen. Lomakkeen takana on älykäs sovellus, joka takaa nopean, virhettömän ja tehokkaan toiminnan kaikille osapuolille. Scaipin luomat sovellukset luodaan kestämään aikaa ja muuntautumiskykyisiksi. Tällä alalla tietämyksen ja osaamisen taso kasvaa koko ajan ja sovellukset paranee jatkuvasti. On tärkeää, että luotuja sovelluksia voi edelleen päivittää ja kehittää.

Scaip on ketterä pieni suuri toimija, automatisoinnin ja verkossa tapahtuvan itsepalvelun asiantuntija. Sovelluksillamme oiotaan prosesseja ja kuluttajat voivat itse toimia ja tehdä asioita verkossa. Tällöin saadaan heti oikeita vastauksia helposti. Asiakasyritykset pystyvät käsittelemään isompia massoja pienemmällä työllä. Näin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja hommat toimii.