Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Satalaskenta on sopivan kokoinen porilainen tilitoimisto

Satalaskennassa tarjotaan asiakkaille ammattitaidolla toteutettua taloushallintoa seitsemän työntekijän voimin. Hyvä taloushallinnon kumppani jättää yrittäjälle aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan ja auttaa ennakoimaan tulevia tilanteita. Käytämme moderneja taloushallinnon työkaluja ja tarjoamme mahdollisuuden myös sähköiseen taloushallintoon. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaan liiketoiminnasta ja meillä on aina nimettynä oma yhteyshenkilö kullekin yritykselle. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki yrityksen tarvitsemat taloushallinnon palvelut ja niistä voidaan hyvin räätälöidä kullekin yritykselle sopiva kokonaisuus.

Sähköinen taloushallinto on tullut pysyvästi helpottamaan yritysten kirjanpitoa. Olemme sertifioitu NetTikon-taloushallintopalveluiden jälleenmyyjä. NetTikonin selainpohjainen taloushallinnon ohjelma tarjoaa 8 erilaista palvelupalikkaa, joista voidaan rakentaa juuri teidänkin yritykselle parhaiten sopiva kokonaisuus. Sähköinen talouhallinto helpottaa oleellisesti yrittäjän arkea. Se keventää kuukausittaista kuittirumbaa ja mappien työstämistä. Kokonaisuudessa sähköinen taloushallinto tulee usein edullisemmaksi ja samalla se vapauttaa yrityksen resursseja ydinliiketoimintaan. NetTikon taloushallinnon ohjelmaa voit käyttää niin läppärillä kuin mobiilistikin.

Tarjoamme täyden palvelun ratkaisut palkanlaskentaan. Palkanlaskenta voidaan toteuttaa helposti ja edullisesti myös sähköisesti. Sähköinen palkanlaskenta automatisoi prosesseja, se nopeuttaa toimintoja sekä vähentää virhemahdollisuuksia. Verkossa lasketut palkat voidaan käsitellä kokonaisuudessaan tuntilistoja ja maksuja myöden sähköisesti. Näin kaikki tiedot pysyvät helposti yhdessä ja niihin on tarvittaessa helppo palata. Verkkopalkkojen kautta voidaan toimittaa myös sähköiset palkkalaskelmat suoraan työntekijän verkkopankkiin. Miksi siis tuhlata aikaa työhön, jonka voi tehdä paremmin ja nopeammin?

Satalaskenta tarjoaa ammattimaista johdon konsultointia. Konsultointi räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Voimme toimia ulkopuolisena talouspäällikkönä tai olla tukena talousalan ammattilaisena yrityksen strategisissa päätöksissä. Monesti taloushallinnon konsultointi voi sisältää esim. tapaamisia määräajoin, jossa käydään laajasti läpi talouden raportit ja tulevaisuuden näkymät. Toisinaan taloushallinto voidaan tehdä myös asiakkaan omissa tiloissa ja asiakkaan omalla koneella. Tällöin taloushallinnon perustöiden rinnalle on luontevaa lisätä myös muita palveluita.

Satalaskenta Oy on vuonna 1978 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. Olemme kokenut ja asiantunteva kumppani ja tarjoamme ammattimaista kirjanpitoa modernein työkaluin sekä monipuolisia tukitoimintoja yrityksen johdolle. Olemme aidosti asiakkaamme asialla ja haluamme palvella monipuolisesti. Sähköisen taloushalllinon mahdollisuudet ovat yksinkertaistaneet ja helpottaneet yrityksen talouden hoitoa. Tutustu rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin – Säästät rahaa, aikaa ja tarvitsemasi tieto on helposti saatavilla missä ja milloin tahansa. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan tämän päivän standardien mukaisen palvelupaketin. Lue lisää www.satalaskenta.fi.

14570715_1748065618778990_2548325006726701017_o