Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Bränditoimisto Rock My Business toteuttamassa BEPOPin muutosta

Bränditoimisto Rock My Business otti mielenkiintoisen ja monipuolisen haasteen vastaan lähtiessään kehittämään yhtä Porin upeinta kokonaisuutta. Muutosprosessiin otettiin mukaan heti alkumetreistä lähtien kaikki BEPOPissa toimivat yrittäjät, yritykset sekä työntekijät.

Muutos on tarkoittanut sisäisen viestinnän kehittämistä, profiloitumista ja suunnitelmallisuutta sekä suunnitelman mukaisten toimenpiteiden toteuttamista. Muutoksen näkyvimpiä osia ovat kauppakäytävän sekä muiden tilojen ehostus, uuden visuaalisen ilmeen luominen keskuksen rakenteitä, värejä sekä profiilia kunnioittaen sekä uuden mediakanavamaisen responsiivisen verkkosivuston toteuttaminen. Sivusto toimii keskuksen uutiskanavana ja se kehittyy sekä elää jatkuvasti sen julkaisusta lähtien. Merkittävänä osana muutosta on entistä kattavamman tapahtumakonsepti luominen, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia oman toimintansa esille tuontiin niin BEPOPin omille kuin sen ulkopuolisillekin toimijoille.

Tärkeimpänä asiana nousee kuitenkin aktiivisen, iloisen ja hymyilevän BEPOP -hengen syntyminen. Yksin olemme jotain, yhdessä mitä tahansa.