Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Porin Cumulus on kodikas hotelli keskellä kaupunkia

Hotellimme tarjoaa sopivat puitteet monipuoliseen työmatkustukseen tai irtiottoon arjesta. Palvelemme asiakkaita ilolla ja ammattitaidolla sekä haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset. Porin Cumulus-hotellissa vietät yösi uudistetuissa huoneessa. Tyynysi voit valita kolmen tyynyn menusta. Hotellissa on 111 mukavaa ilmastoitua huonetta. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita ja varustelutasoja on kaksi.

Meillä aloitat päiväsi terveellisesti ja herkullisesti Cumulus-aamiaisella. Uudessa aamiaispöydässä on tarjolla monipuolinen valikoima ihania herkkuja, kuten tuoretta patonkia, siemennäkkileipää, korvapuusteja, Frozen Yoghurtia ja luomupuuroa. Lisäksi tarjolla on mm. rahkaa, jota voit maustaa oman mielesi mukaan erilaisilla lisukkeilla. Päivän uutiset voit lukea mukavasti aamiaisen parissa. Huom! Aamiaiselle voit tulla vaikka et asuisi hotellissamme. 

Kokoustila Tyrni on sijaitsee katutasossa. Kokoustilaan mahtuu 40 henkilöä ja se on ihanan valoisa. Räätälöimme kokouksesi tai koulutuksesi juuri tarpeidesi mukaiseksi tarjoiluineen ja muine mahdollisine palveluineen.

Huviretki on viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Cumulus-hotellin katon alla. Huviretkessä pääset retkellä makujen maailmaan. Ruokalistalla ovat pääosassa laadukkaat ja taidolla kypsennetyt grilliherkut sekä mutkattomat Street Food- annokset. Kaiken perustana ovat tuoreet ja huolellisesti valitut raaka-aineet. Ravintolassamme on ripaus eksotiikkaa ja uusia makuja jouluun. Herkkujen joulupöytä on katettuna 7.11.2016-6.1.2017. Tervetuloa!

cumulus aamiainen