Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Poikkea Profileen!

Tarjoamme Profilessa ammattitaitoista palvelua hiusten leikkaamisessa, värjäämisessä, kihartamisessa sekä kaikessa hiustenhoidossa. Yrityksen omistajalla Päivi Kuusistolla on pitkä kokemus hiusalasta ja hän on toiminut yrittäjänä jo vuodesta 1987. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja etsimme alamme parhaat koulutukset ja osallistumme niihin säännöllisesti ja toisinaan haemme inspiraatiota myös maailmalta.

Teemme värit laadukkailla L’Oreal väreillä ja meiltä löytyy valikoimistamme myös hellävaraiset hiusvärit.  Meillä on kaupungin ainoa väribaari, jossa teemme hiusvärien yksilölliset suunnittelut asiakkaillemme ja väriensekoitus tehdään aina asiakkaidemme nähtävillä. Profilessa on myös HiusSpa, jossa tehdään hiushoidot ja hiuspohjan hieronnat ylellisessä ja tunnelmallisessa ympäristössä. Asiantuntijoidemme avulla löydät juuri sinulle oikeanlaiset shampoot ja hiushoidot kotikäyttöön.

Meiltä saat myös meikit ammattitaidolla ja ne tehdään ArtDeco ammattilaistuottein. Lisäksi valkaisemme hampaat CeroPro:n hellävaraisella menetelmällä sekä poistamme ihokarvat sokeroiden. Ajanvaraukseton Quick&Style palvelu toimii meillä aina lauantaisin. Ajanvarauksen Profileen voit tehdä netissä 24/7 www.profilehair.fi

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille erityisen tärkeää. Haluamme hemmotella ammattitaitoisella palvelulla ja iloisella asenteella jokaista asiakastamme.  Teemme kaikkemme, että vierailustasi tulisi päiväsi paras elämys! Haluat sitten uusinta uutta tai hillittyä hiusmuotoilua, me pyrimme toteuttamaan toiveesi ja haaveesi. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa Yrjönkadulla ja meillä 7 asiakaspaikkaa.

www.profilehair.fi

hiusmuotoilua Porissa