Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Perinteikäs Kahvila-Ravintola BEPOP eli BEPOPin Sarpi

BEPOPin alkuperäisasukas Kahvila-Ravintola Bepop eli tutummin BEPOPin Sarpi tarjoaa makuelämyksiä makeista kahvileivistä aina alá Carte annoksiin saakka. Yritys työllistää seitsemän ammattitaitoista naista. Kahvila-Ravintola Bepopin yrittäjänä toimii Maarit Järvinen,
joka on ollut alalla jo 31 vuotta ja yrittäjänä 21 vuotta. Maaritista piti alunperin tulla sairaanhoitaja, mutta opiskelurahojen kerääminen Sarpissa toi mukanaan unelma-ammatin. Luja tahto onnistua ja ammattitaitoinen henkilökunta on vienyt eteenpäin vuodesta toiseen.

BEPOPIn Sarpi tarjoaa palveluja kahdessa kerroksessa. Aamiainen tarjoillaan klo 8-10 ja lounas klo 10:30-15. Täältä saat myös perinteiset Sarpin leivonnaiset ja oman keittiön suolaiset kahvileivät. Kahvilaan voi poiketa myös ”afterwork” erikoiskahville ja vaikkapa nauttimaan lasillisen kuohuvaa. Henkilökunta palvelee sinua aina hymyssä suin!

Sarpissa voi järjestää myös juhlia ja yksityistilaisuuksia. Juhlien hinta määräytyy vieraiden ja menun mukaan, eikä tilavuokraa peritä erikseen. Tarjoilu toteutetaan toiveiden mukaan, oli kyse sitten perinteisestä pitopöydästä tai jostain modernimmasta vaihtoehdosta tai vaikkapa teemasta. Tilat mukautuu niin syntymäpäiville, häihin, rippijuliin kuin pikkujouluihinkin …tanssilattiakin järjestyy tarvittaessa mukavasti. Kysy lisää ja järjestetään sinulle sopivat juhlat!

Tervetuloa palveltavaksi!

sarpi2