Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Parturi Kampaamo Johanna

BePOPin alkuperäisasukas Parturi-Kampaamo Johanna on vuodesta 1974 alkaen tarjonnut asiakaslähtöistä hiusten hyvinvointipalvelua. Parturi-Kampaamo Johannan yrittäjänä toimii aktiivisuudestaan sekä yrittäjyyttä edistävästä osallistumisestaan palkittu – vuonna 2003 Porin Vuoden Yrittäjänaiseksi valittu Hannele Koski. Hän on ehtinyt nähdä useammankin porilaisen hiusten kasvun ja saanut kunnian muokata heidät Porin kaduilla käveleviksi liikkuviksi taideteoksiksi.

Hannele on ollut aina käsityöalasta kiinnostunut. Hän opiskeli alunperin pukuompelijaksi, josta siirtyi täyden palvelun kampaajaksi ja parturiksi. ”Asiakkaalle varataan aina tarpeeksi aikaa, mutta nykyään aikaa saa myös 1v 4kk:n ikäisen pienokaisen mummuttaminen.” Hannele

Miksi Parturi-Kampaamo Johannassa on todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat?
”Meille asiakas on kaikki kaikessa. Tutustumme huolellisesti asiakkaan tarpeeseen, jotta tiedämme tarkasti mitä hänelle tarjoamme. Tiedämme kuinka paljon ihminen välittää hiuksistaan, jonka vuoksi tarjoamme asiakkaalle ammattilaisina kaiken sen tiedon, jonka pystymme niin kunkin hiuspohjan kuin tyylinkin osalta.” Hannele Koski

Parturi-Kampaamo Johanna koostuu persoonista, joilla kaikilla on oma näkemyksensä hiuksista. Jokainen toteuttaa omaa luovuuttaan ja tekee työstään omannäköisensä.

Tästä johtuen henkilöstö viihtyy työssään ja antaa hyvän olon huokua niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin. Me olemme Parturi-Kampaamo Johanna:

Ida Laurila, musiikaalinen rokkimimmi
Satu Karilahti, tanssiva puutarhaihminen
Riitta Pörsti, urheilullinen ikiliikkuja
Hannele Koski, matkusteleva ompeluseuralainen
Marjatta Neiramaa, marjastava ulkoilija

Parturi-Kampaamo Johanna pysyy jatkuvasti ajan tasalla alan trendejä ja uutuuksia seuraten sekä asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Erityisen tärkeää on asiantuntemus asiakkaan hiuspohjaan osalta, jotta käsitellään hiukset oikeilla tuotteilla sekä tarjotaan ne myös omatoimiseen hiusten hoitoon.
Parturi-Kampaamo Johanna tarjoaakin nyt täysin uuden kamera -menetelmän, jonka avulla saadaan tietoa hiuspohjan ja hiusten todellisesta voinnista. Paljain silmin näitä ei voi nähdä. Tämän perusteella hiusten hoitoon suositellaan kotimaisia Avainlipulla varustettuja Sim Sensitive -tuotteita.
Kevätuutuuksia vielä odotellaan ja niistä tiedotetaan, kun kevätaurinko valtaa taivaan.

Meiltä saat ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua kuutena päivänä viikossa.
Aukioloajat:
ma ja pe 8-18
ti-to 8-17
la 8-14
Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta. Lämpimästi tervetuloa!

http://parturikampaamojohanna.fi

johanna1