Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Toimistohotelli Wörkki vastaanotti upean asiakaspalautteen

Toimistohotelli Wörkki vastaanotti upean asiakaspalautteen. Kiitos Miia Toivola (Wörkin asiakas ja palautteen antaja) sekä Andreas Pöysti (BEPOPin ja Wörkin asiakaspalvelu).

Iso kiitos mahtavasta asiakaskokemuksesta! Jo ensimmäisessä puhelinkeskustelussa aulapalvelun Andreaksen kanssa sain erinomaista asiakaspalvelua ja sillä oli keskeinen vaikutus siihen, miksi päätin tulla kokeilemaan palveluanne päiväksi. Paikan päällä asioiminen ja Andreaksen tarjoama apu oli loistavaa ja minulla oli heti erittäin tervetullut olo. Myös myöhemmin päivän aikana kysyttiin toimiiko kaikki ja onko muuta, missä voisivat auttaa minua. Tilat olivat myös viihtyisät ja päivästä jäi ehdottomasti fiilis, että tulen uudestaankin käyttämään palveluanne.
Miia Toivola, MakesYouLocal

 

Toimistohotelli Wörkki on tukikohta niille, jotka tarvitsevat väliaikaisen työpisteen tai haluavat vaihtelua tavanomaiseen työympäristöönsä. Wörkistä voi varata yksittäisen työpisteen tunniksi tai vaikka koko päiväksi (5 €/h). Lue lisää ja varaa oma työpisteesi workki.fi.