Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Hyvä kiertämään yhdessä OP Länsi-Suomen kanssa

Tänä vuonna OP Länsi-Suomi tekee paikallisesti hyvää joka viikko: yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, henkilökunnan omien ideoiden pohjalta ja tuomalla esiin ja näkyväksi myös muiden tekoja. Olivat ne sitten suuria tai pieniä, jokaisella on merkitystä.

Hyvien tekojen tekeminen on hauskaa ja mikä parasta – usein ilmaista. Hyvän mielen tuottaminen työkaverille, perheelle, yhteistyökumppanille tai vaikka tuiki tuntemattomalle kadun kulkijalle antaa hyvän mielen myös itselle. Tärkeintä on halu tehdä hyvää ja haastaa muitakin mukaan. Hyvällä voidaan synnyttää lisää hyvää. Meidän kaikkien hyvillä teoilla mahdollistamme maakunnan elinvoimaisuuden myös jatkossa.

BEPOPn Hippo-junan lahjoittaminen oli yksi hyvä teko, joka helmikuussa toteutettiin. Osana BEPOPin uudistumista Hippo-junalle haettiin uutta asemapaikkaa ja se löytyi Antinkartanon kuntoutuskeskukselta, jossa se nyt riemastuttaa lapsiasiakkaita ja saa hymyn kaikkien huulille.

Katso lisää kampanjastamme www.op.fi/lansi-suomi ja osallistu sinäkin ehdottamalla mielestäsi tärkeää kohdetta hyvälle teolle. Ehdotuksia otetaan vastaan 30.6.2016 asti alla olevasta linkistä.