Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Herkullista lounasta BEPOPissa

herkullista lounasta porissa

”25 vuoden työrupeaman jälkeen tuli olo, että voisko tätä tehdä omiin nimiinkin – sais itte päättää mitä, miten, missä ja koska tekee?” Marko Lindfors

HellaHuone tarjoilee vuosikymmenien kokemusta pienistä ja suurista juhlista sekä tapahtumista. Häävieraita on kestitty jo lähes 200 kertaa ja nälkäisiä työntekijöitä ruokittu sadoissa yritystapahtumissa. Lisäksi listalla on synttäreitä, ristiäisiä ja muistotilaisuuksia eli koko elinkaaren tapahtumat samalta tiskiltä. Korkealaatuisten lounasruokien valmistusta ja tarjoilua pääsee ihastelemaan BePOPiin.

Jumalaisen ruoanlaittotaidon lisäksi Marko tunnetaan lahjakkaana palloilijana. Korkean tason joukkueisiin häntä kosiskellaan edelleen niin jalkapallon kuin futsalinkin saralla. Sulkapallossa hän pyörittää omien sanojensa mukaan Pontus Jäntinkin. Liikunnan lomassa Marko on Keittiömestariyhdistyksen aktiivijäsen.

Koko HellaHuoneen henkilökunnnalla on pitkä yhteinen historia jo ennen HellaHuoneen perustamista. Kuten eri ainesosien on toimittava ruoissa, myös ruokia valmistavien ihmisten on toimittava täydellisesti yhteen. HellaHuoneen näyttävien kattausten sekä herkullisten makujen salaisuus onkin niin rautainen asiantuntijuus kuin toimivat henkilökemiatkin.

HellaHuone uudistuu 36 -paikkaisen kabinetin myötä. Tilan kalustus pöytien, tuolien ja tekstiilien osalta on parhaillaan käynnissä. Saatavilla on lisäksi kokoustekniikkaa, joten tilassa on mahdollista pitää niin kokouksia, pieniä perhejuhlia päivällisen, illallisen tai fine diningin muodossa. HellaHuone palvelee sinua BePOPin lounasravintolan lisäksi myös tarpeesi mukaan BePOPin ulkopuolella catering -palveluiden sekä astiavuokrauksen muodossa.

”Tarjoamme loistavan hinta-laatusuhteen sekä luotettavaa, joustavaa ja monipuolista palvelua sekä nopeaa reagointia tarpeisiinne.” Terveisin, Marko

hellahuone lounasta porissa