Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

HeadAI – rakentaa älykkäitä ja oppivia ohjelmistorobotteja eli botteja

Olemme tekoälypohjaisen ohjelmistorobotiikan asiantuntija – rakennamme älykkäitä ja oppivia ohjelmistorobotteja (botteja). Botit ratkaisevat yritysten tietotyön toistuvia rutiininomaisia tehtäviä ja rakentavat kuluttajille nopeita ja personoituja palveluja mm. monenlaisen oppimisen, ammatillisen kehittymisen ja tiedon löytämisen tueksi.

Tekoälyn kehittäminen ja teknologiamme perustuu yli kymmenen vuoden tieteelliseen tutkimukseen. Tuotteitamme ovat tällä hetkellä mm. BookAI: älykäs kirjastosuosittelija, BlogAI: kirjallisuusblogihaku, yrityksille HeadAI Onboarding: älykäs perehdyttäjä sekä SportAI – henkilökohtainen urheiluvalmentaja. Toteutamme tekoälypalvelujamme pilvipalveluina, itsenäisinä sovelluksina ja valmiisiin järjestelmiin integroitavina osina.

Helpotamme informaatioähkyn tuomia haasteita mm. kiinnostavan ja tärkeän tiedon löytämisessä, analysoinnissa sekä ennusteiden tekemisessä. Tekoälymme löytää suuresta määrästä informaatiota sellaisia yhteyksiä ja merkityksiä, joita ihminen ei tyypillisesti havaitse. Ohjelmistorobottimme tukee oppimista ja ammatillista kehittymistä monin tavoin – pystymme louhimaan automaattisesti oppimateriaaleja verkon avoimista lähteistä ja tarjoamaan botin, joka varmistaa oppimisen perustuen kunkin henkilökohtaiseen osaamiseen.

HeadAI:n teknologia on älykäs, kieliriippumaton ja monikäyttöinen. Tekoälyä hyödyntävät ohjelmistorobotit oppivat kielen rakenteen, hahmottavat sanojen väliset suhteet ja mallintavat tietoyhteyksiä itsenäisesti. Ne siis pystyvät omatoimisesti oppimaan laajojen materiaalikokonaisuuksia ja luomaan näin oman “maailmankuvansa” kieliriippumattomasti. Botteja voi myös jatkokouluttaa, jolloin tuloksena syntyy tehokkaita ja uniikkeja, eri aiheita useilla kielillä tulkitsevia tietotyöläisiä.

Tekoälypohjainen prosessien automatisointi lisää yritysten kustannustehokkuutta ja vapauttaa ihmisen aikaa luovuutta vaativiin tehtäviin. Samalla vahvistamme oppimista ja yksilöllistä kehittymästä sekä autamme ihmisiä jokapäiväisessä päätöksenteossa. HeadAI haluaa luoda tekoälystä kuluttajatuotteen, joka on helposti ja yksinkertaisesti kaikkien saavutettavissa. Haluamme olla tässä asiassa edelläkävijöitä.

www.headai.com

headai