Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Elinar muutti lokakuussa BEPOPiin

Elinar Oy on IBM:n sisällönhallintaratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Elinarin tuotteet perustuvat IBM-teknologioihin ja pitkäaikaisena IBM Premier Business Partnerina meillä on vahva osaaminen sisällönhallinnasta. Tutkimme asiakkaan tarpeen ja pyrimme ratkaisemaan ongelmat tehokkaasti. Asiakkaitamme ovat mm. vakuutussektori, isot teollisuusyritykset ja julkishallinto. Elinarin vahvuudet ovat hyvä osaaminen, tietotaito ja kokemus.

Elina ja Ari Juntunen perustivat Elinarin 1994. Yritys lähti nopeasti kasvuun ja jo samana vuonna palkattiin ensimmäiset työntekijät. Alussa toiminta keskittyi hissiohjelmistoihin, joista polku on nopeasti vienyt tiiviiseen yhteistyöhön IBM:n kanssa ja olemme IBM Premier Business Partner. Tällä hetkellä Elinarissa on lähes 40 työntekijää ja yritys on syksyn aikana muuttanut asiantuntijakeskus BEPOPin tiloihin. Elina Juntunen iloitsee uusista tiloista ja kertoo, että on upeaa olla osana asiantuntijakeskusta!

Tekemisemme Elinarissa perustuu laatuajatteluun. Laatu on tärkeää niin projektitoimituksissa kuin ylläpitopalveluissa. Pyrimme jatkuvaan parantamiseen ja opimme innolla uutta. Haluamme tarjota vain parasta ja aina ajan tasaista palvelua. Elinarissa vastataan yleismaailmalliseen ongelmaan. Tiedon määrä kasvaa koko ajan ja siitä syntyy valtava määrä ”sisältömassaa”, jota on vaikea käsitellä. Me helpotamme hyödyllisen tiedon keräämistä, käyttöä ja elinkaaren hallintaa.

Parannamme asiakkaidemme liiketoimintaa ja kilpailukykyä lisäämällä tiedon hyödyntämistä ja jalostusta. Toimintamme perusta on asiakkaan kanssa muodostuva luottamuksellinen kumppanuussuhde. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja palveluhenkisyys ovat olennainen osa toimintaamme. Jani vastaa Elinarin markkinoinnista ja kertoo, että Elinarilla työskentelee huippuporukka asiantuntijoita.

elinar