Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

BEPOPissa toimii suutariliike Be Master

Seppo Uusitalo on ollut suutarina BEPOPin kauppakäytävällä alusta saakka. Suutariksi Seppo on ryhtynyt appiukkonsa jalanjäljissä ja kokemusta on kertynyt alalta jo 35 vuotta. Seppo on taitava käsistään ja hänen käsissään asiat todella hoituu. Iloisella ja positiivisella asenteella sekä vankalla ammattitaidolla on suuri merkitys. Be Master tarjoaa kattavasti kaikki suutaripalvelut. Huollattamalla jalkineesi lisäät oleellisesti niiden ikää ja käyttömukavuutta. Palveluihin kuuluu korkolaput, puolipohjat, tikkaukset, paikkaukset, plankkaukset jne. Jokainen työ on erilainen ja se räätälöidään juuri sinun kengillesi.

Be Masterin tarjontaan kuuluu myös kaikki avaimiin littyvät palvelut. Lukkosarjoitukset ja avaimet fillarista, mökkiin tai mopedista vaikkapa lentokoneeseen, unohtamatta kotia ja Abloy avaimia hoituu aina ammattitaidolla.  Monipuolisesta valikoimastamme saat myös kauniit nimikyltit kaikkiin tarpeisiisi nopealla toimitusajalla.

Be Masterilla on myös myynissä laaja valikoima erilaisia tarvikkeita. Jalkineiden huoltoon kuuluu oleellisena osana plankit, pohjalliset, nauhat ja hoito-aineet. Näiden avulla kenkien ikä pitenee, askel kevenee ja ulkonäkö paranee. Ammattilaiselta ostetut tarvikkeet ovat aina sopivimmat.

be-master