Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

BEPOPin parkkitalon peruskorjausremontin ensimmäinen vaihe on valmistunut

BEPOPin parkkitalon kerrokset 1-6 ovat nyt valmistuneet. Asiantuntijakeskus BEPOP toivottaa kaikki tervetulleeksi käyttämään uudistettua parkkihallia. Remontti ei kuitenkaan ole vielä täysin valmis, vaan jatkuu toisen vaiheen merkeissä, kerrosten 7-8 kattamisella. BEPOP -parkkitalon peruskorjausremontin kuudennessa jaksossa (ks. video) kuulet lisää Seppo Mantereen mietteitä.

Asiantuntijakeskus BEPOP aloitti 29.7. mittavan parkkitalon peruskorjausremontin. Parkkitalo otetaan jälleen vaiheittain käyttöön syyskuun alusta alkaen. Asiantuntijakeskus BEPOPissa asioivia kehotetaan pysäköimään lähikortteleiden paikoitusalueille remontin ajan. Peruskorjauksen jälkeen Asiantuntijakeskus BEPOP tarjoaa entistä turvallisemman sekä ajanmukaisemman parkkihallin, josta tulee löytymään myös kaksi latauspistettä sähköautoille. Asiantuntijakeskus BEPOP haluaa peruskorjauksen avulla helpottaa sekä kehittää Porin kaupunkikeskustassa asiointia.

Remontista tiedotetaan sekä bepopkeskus.fi -verkkosivuilla että BEPOPin Facebook -sivuilla. Ajankohtaista informaatiota on näkyvillä myös BEPOPin tiloissa ja screeneillä.

BEPOP-parkkitalon peruskorjausremonttia voit seurata myös täällä: