Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Aurinkoenergiaa BEPOPin katolta

Asiantuntijakeskus BEPOP panostaa vastuullisuuteen. Viime syksynä BEPOPin katolle asennettiin yhteistyössä Pori Energian kanssa aurinkosähköjärjestelmä,  joka sisältää 147 aurinkopaneelia. BEPOPin aurinkosähköjärjestelmä säästää 6,5 tonnia hiilidioksidia vuodessa. Järjestelmän tavoitteena on tuottaa noin 10%:a asiantuntijakeskuksen energian tarpeesta. Paneelien nosto BEPOPin katolle ei ollut pieni urakka, sillä nostettavaa oli kahdenkymmenen trukkilavan verran!

Nyt odottelemme, että kevätaurinko alkaa kunnolla valaista – silloin saadaan BEPOPin aurinkopaneeleista paras irti. Huippukuukaudet energiatuotannon kannalta ovat touko-, kesä- ja heinäkuu, mutta jo maaliskuun aurinko antaa virtaa muuallekin kuin meihin ihmisiin.

Asiantuntijakeskus on panostanut ympäristövastuullisuuteen myös muuten kuin aurinkosähkön muodossa. Kauppakäytävältä löytyy esimerkiksi kiinteistön toimijoiden yhteiskäytössä oleva sähköpyörä HansCruiser, turvallinen pyöräparkki, sähköautojen latauspistokkeet, sekä kauppakäytävän viherseinä. Lisäksi BEPOPissa on kannustettu myös jätteiden kierrätykseen. Esimerkiksi kiinteistössä toimivassa Länsi-Suomen Osuuspankissa on luovuttu henkilökohtaisista roskakoreista, ja siirrytty yhteisistä tiloista löytyviin kierrätysastioihin. Lajittelu on osa jokapäiväistä green office-toimintaa.

Jokainen voi myös omalta osaltaan vaikuttaa, vaikkapa kiinnittämällä huomiota siihen, miten paljon tulostaa päivittäin.

Pidetään yhdessä huolta huomisesta!