Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Asiantuntijakeskus BEPOP

BEPOP asiantuntijakeskus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka eri alojen asiantuntijoille Porin keskustassa. BEPOP kokoaa eri alojen terävimmän kärjen ja kiinnostavimmat tapahtumat saman katon alle. Kauppakäytävällä on paljon näkyvää osaamista ja ylätasojen toimistoista löytyy monia kansainvälisestikin merkittäviä asiantuntijoita.

Tervetuloa

BEPOP on oiva paikka myös erilaisille tapahtumille ja näyttelyille. Meillä BEPOPissa on sopivia tiloja erilaisiin tapahtumiin tai vaikkapa POP UP myymälöillle. Asiantuntijakeskus BEPOP sijaitsee keskeisellä paikalla Porin ytimessä ja keskuksessa vierailee päivittäin paljon ihmisiä. Tilan voi vuokrata sovituksi ajaksi tarpeen mukaan ja tarjoamme näkyvyyttä mielellämme myös BEPOPin valotauluilla sekä verkkosivuillamme ja facebookissa.

Olemme saaneet alkuvuodesta BEPOPin kauppakäytävälle kauniita punakattoisia kojuja. Kojuihin voi tulla esittelemään toimintaa tai myymään tuotteita. Myytikojuihin voi varata paikkoja päiväksi tai useammaksi. Kojuihin voi luoda usemman toimijan kanssa vaikkapa oman ”toripäivän tai minimessut”.  Myyntikojut ovat hyvin edullisia tai jopa ilmaisia ja kauppakäytävällä tavoitat paljon ihmisiä päivittäin.

Bepop myyntikojut

Boost_05201616

Me BEPOPissa haluamme tuoda hyvää myös BEPOPin ulkopuolelle Poriin ja koko Satakuntaan. Aloitimme esimerkiksi Business Boost tapahtumat nyt huhtikuussa. Meillä on upeita toimijoita ja haluamme näkyä ja nähdä mahdollisuuksia yhdessä. BEPOPissa on hyvä toimia mukavien ihmisten kanssa ja upean arkkitehtuurin ympäröimänä. Meillä BEPOPissa on tilaa vielä muutamalle tähdelle, jos siis tarvitsette sopivaa tilaa yrityksellenne niin kysykää meidän tilavaihtoehdoista. Me BEPOPissa olemme yhdessä enemmän!

Boost