Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Asiantuntijakeskus BEPOP – asiantuntijasi Porissa

BEPOP on vuonna 1989 valmistunut Porin keskustassa sijaitseva asiantuntijakeskus, joka kokoaa omien alojensa merkittävät asiantuntijat saman katon alle. BEPOPia pidetään arkkitehtuuriltaan yhtenä merkittävimmistä 1980-luvun suomalaisista liikerakennuksista, ja se on myös Porin tunnetuin modernin arkkitehtuurin kohde.

BEPOPissa toimii 25 asiantuntijayritystä ja työskentelee noin 400 ihmistä. BEPOP-yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 260 miljoonaa euroa, ja markkina-alueet vaihtelevat paikallisesta kansainväliseen. Asiantuntijakeskus BEPOPin vuokrausaste on 98%.

BEPOPissa mahdollistetaan ja kannustetaan yritysten väliseen yhteistyöhön. BEPOPlaisten verkosto on vahva ja osaamista jaetaan sisäisesti. BEPOP tarjoaa yrityksille palveluita (mm. tilat, näkyvyys, verkostoituminen) tukeakseen yritysten toimintaa sekä yritysten välistä yhteistyötä. Yritysten, ihmisten ja kiinteistön hyvinvointi on toimintaa ohjaava arvo. Vastuullisuus on osa BEPOPin strategiaa ja sen toteutuminen sosiaalisesta, taloudellisesta ja ympäristön näkökulmasta näkyy päivittäisessä toiminnassa niin kiinteistössä kuin yrityksissä.