Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

30 vuotta tähtihetkiä

1984

Porin Seudun Osuuspankki käynnistää pankki- ja kauppakeskusrakennuksen kutsukilpailun neljälle arkkitehtitoimistolle. Kilpailun voitti ehdotus ”Be POP”, jonka tekijöinä olivat Matti Nurmela, Kari Raimoranta sekä Jyrki Tasa. Palkintolautakunta piti ehdotusta ennakkoluulottomana ja omaperäisenä. Rakentaminen alkoi vuonna 1986.

1989

Kauppakeskus BePOP avaa ovensa. Uusi ja näyttävä rakennus saa paljon huomiota ja ihmetystä. BePOP ei muistuta perinteistä kauppakeskusrakennusta vaan se edustaa uudenlaista kauppakeskusarkkitehtuuria. BePOP valitaan vuoden merkittävimmäksi arkkitehtoniseksi rakennukseksi. Merkittävän arkkitehtonisen rakennuksen lisäksi BePOPista tulee noin 40 yrityksen keskus. BePOPissa on mm. Yleisradion toimituksen tilat ja studio, naapurihotellin 42 huoneen laajennus, apteekki, kahvila, kaksi ravintolaa, hammaslääkärikeskus, myymälöitä ja toimistoja.

1992

BePOP on vakiinnuttanut paikkansa muiden Porin keskusten joukossa. Kolmen vuoden aikana BePOPissa on vietetty monenlaisia kauppakeskustapahtumia ja markkinoita. Yksi tapahtuma elää edelleen vahvasti BePOPissa toimineiden yritysten mielissä. Se on vuonna 1992 ensimmäisen kerran järjestetty Mustan Jatsin Yö. BePOPin liikkeet olivat auki myöhään ja kauppakäytävällä oli niin paljon ihmisiä etteivät yritykset meinanneet uskoa silmiään. Koko kauppakäytävä oli peittynyt ihmismassasta. Voidaan arvioida, että tuolloin kauppakäytävällä oli ennätysmäärä ihmisiä.

2006

BePOPin rakennuttaja ja kiinteistön omistaja Porin Seudun Osuuspankki fuusioituu Länsi-Suomen Osuuspankiksi. Rauman Seudun Osuuspankki, Eurajoen Osuuspankki, Kankaanpään Osuuspankki sekä Porin Seudun Osuuspankki yhdistyivät ja syntyy uusi Länsi-Suomen Osuuspankki.

2016

Kauppakeskus BePOPista tulee Asiantuntijakeskus BEPOP. Profiilimuutos on osa pidemmän tähtäimen tavoitetta, jossa BEPOP on asiantuntijoiden keskittymä tarjoten erilaisia asiantuntijapalveluita yrityksille sekä kuluttajille. BEPOP näyttää suunnan uudistumiselle haasteelliselle kauppakeskustoiminnalle sekä kaupunkikeskustojen kehittymiselle.

2016

Toimistohotelli Wörkki avaa ovensa uusien tähtien ponnahduslautana. Wörkki on merkittävä osa BEPOPin kokonaisuutta, jossa halutaan tarjota kaikille asiantuntijoille mahdollisuus työskennellä BEPOPissa sekä hyödyntää BEPOPin asiantuntijapalveluita.

2017

BEPOPista tulee yksi SuomiAreenan päälavoista. Tämän myötä BEPOPista tulee paikka, jossa aloitetaan keskusteluja ja jossa asiantuntijat kohtaavat. BEPOP asiantuntijoiden sekä asiantuntijatapahtumien keskuksena näkyy valtakunnallisella tasolla.

2019

Tänä vuonna BEPOP täyttää 30 vuotta 30 asiantuntijayrityksen voimin. Asiantuntijakeskus loistaa kirkkaana ja tarjoaa erilaisia asiantuntijapalveluita niin yrityksille kuin kuluttajille. BEPOP uudistuu ja muuttuu edelleen pysyäkseen ajan tasalla. Asiantuntijuutta tuodaan esille niin BEPOPin sisällä kuin sen ulkopuolella erilaisin keinoin. Tavoitteena on lisätä BEPOPin houkuttelevuutta niin asiantuntijoiden kuin heidän asiakkaiden keskuudessa. Kiinteistön kehittämisen puolella BEPOP ottaa tästä vuodesta eteenpäin loisteen talteen. Katolle asennettavat aurinkopaneelit tekevät BEPOPista ympäristöystävällisemmän.

BEPOP edustaa keskustelun avauksia, edelläkävijyyttä – loistavaa asiantuntijuutta