Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

18 yhdistystä ja järjestöä esittelevät toimintaansa BEPOP BOOSTissa

BEPOP BOOST -tapahtuman aikana Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävä täyttyy toimintaansa esittelevistä yhdistyksistä ja järjestöistä.

Järjestöt ja yhdistykset ovat tulevaisuudessa uudenlaisten haasteiden edessä. Toimintaympäristö on muuttunut, monissa yhdistyksissä sekä järjestöissä on ikääntyvä jäsenistö ja jotkut toimijat ovat vaikeuksissa jäsenpulan takia.

Asiantuntijakeskus BEPOP haluaa tukea arvokasta työtä tekeviä paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä BEPOP BOOST -tapahtumalla.

Tämänkertaisen BEPOP BOOSTin teema on yhdistykset ja järjestöt. Asiantuntijakeskus BEPOP toimii kohtaamispaikkana yhdistys- ja järjestötoiminnasta kiinnostuneille. Yhdistykset, jäsenet ja kiinnostuneet pääsevät näin saman katon alla tutustumaan toisiinsa.Ihmiset kuitenkin tekevät yhdistykset ja järjestöt. Ilman aktiivista jäsenistöä yhdistysten tai järjestöjen on vaikea olla elinvoimaisia.

Tavoitteena on auttaa porilaisia yhdistyksiä sekä järjestöjä löytämään tapahtuman kautta uutta jäsenistöä, mutta myös kehittämään omaa toimintaansa. BEPOP BOOSTissa eri yhdistykset ja järjestöt pääsevät esittelemään toimintaansa. Luvassa on myös yhdistysten puheenvuoroja sekä esityksiä.

Minkälaista on tulevaisuuden yhdistys- ja järjestötoiminta?

BEPOP BOOST järjestetään Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävällä 1.9.2018 kello 11–13.