Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Deva Lingerie säväyttää ensimmäisenä Suomessa – Muotinäytös kotisohvalta

Perjantaina 10.4.2020 klo 20.00 on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan ilmaiseksi Deva Lingerien DEVA LIVE -alusasumuotinäytöstä suoraan kotisohvilta. Klikkaa itsesi Devan omille Facebook-sivuille ja ihastu livestriimin välityksellä kevään alusasumuotiin.

”Ajatuksena oli peruuntuneen Wine & Fashion -muotitapahtuman vuoksi tuoda säpinää paikalliseen muotikenttään, sekä saada esille putiikin kevään ja kesän mallistot”, kertoo Deva Lingerien yrittäjä sekä Wine & Fashion -muotitapahtuman tuottaja Ida Aaltonen. ”Yritysten tulee näinä haasteellisina aikoina olla luovia ja kehittää liiketoimintaansa kaikin mahdollisin tavoin”, Ida summaa.

Näytöksen on kuvannut satakuntalainen videotuotantoyhtiö Villilä Korporaatio, joka on tunnettu tv- ja elokuvatuotannoistaan. Malleina lavalla nähdään porilaisia kaunottaria, eikä viihde-elementtejäkään puutu, sillä muotishowssa nähdään myös oikean asennenaisen, hiphop-ja rapartisti SMINI:n livekeikka.

Livestriimin aikana yhdellä onnekkaalla katsojalla on mahdollisuus voitaa itselleen 100€:n arvoinen lahjakortti myymälään kommentoimalla upeinta asukokonaisuutta.