Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

BEPOP on uudistunut asiantuntijakeskukseksi

BEPOPissa järjestettiin 25.2. klo 11-14 uuden ilmeen julkaisutapahtuma. Tapahtumassa puhuivat Länsi-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Simo Kauppi, BEPOPin arkkitehti Jyrki Tasa, Länsi-Suomen Osuuspankin markkinointipäällikkö Satu Salminen yhdessä BEPOPin kauppakäytävällä toimivan Rajala Pro Shopin Jussi Elomaan sekä ”Kävis-Kirsin” Kirsi Sainio-Lehtimäen kanssa. BEPOPin uuden ilmeen toteuttaneen Bränditoimisto Rock My Busineksen toimitusjohtaja Janne Rauhala esitteli uuden ilmeen sekä sen taustalla olevan tarinan.  Käytävä osoitti myös monipuolisuutensa muuttumalla minimessualueeksi, joka oli täynnä POP UP -pöytiä, -kojuja, pystybaareja ja musiikkia.

Uusi profiili ja sen mukainen ilme ovat muovanneet BEPOPista asiantuntijakeskuksen. BEPOP tuoda Poriin uusia keskustelunavauksia oman toiminnan sekä asiantuntijatapahtumien muodossa sekä luoda viihtyisän paikan, jossa voi vaihtaa ajatuksia ja viettää aikaa. Myös BEPOPin sijainti Käviksellä tulee jatkossa olemaan entistä keskeisempi uuden Matkakeskuksen ja kampuksen valmistuessa sekä alueelle rakenteilla olevien asuinkerrostalojen valmistuessa.

BEPOP tarjoaa asiakkailleen eri alojen erityisosaamista. Kaikki BEPOPissa toimivat erikoisliikkeet ja palveluita tuottavat yritykset tukevat BEPOPin vetovoimaisuutta tarjoten oman alansa huipputuotteita ja -palvelua alueen asukkaille ja yrityksille.