Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Vain sisustusarkkitehdin elämää | ”Vietän tänä vuonna suunnittelutoimistoni 10-vuotisjuhlia”

Vain sisustusarkkitehdin elämää on oma palstani Asuntoviikossa, mutta pääset lukemaan kirjoituksiani myös täällä BEPOPin sivuilla. Kerron kuukausittain suunnitteluprojekteistani sekä minusta suunnittelijana ja ihmisenä. Toivottavasti saan herätettyä mielenkiintosi ja inspiroin juuri sinua.

 

KANKUT JUMISSA

Olen toteuttanut satoja koti- ja yrityskohteita. Inspiroidun edelleen uusista projekteista. Rakastan työtäni. Suunnittelu on minulle elämäntapa. Asiakasprojekteilla on alku ja loppu. Kotiprojektin toteutukseen olen varannut vuosia. Valmista ei itse asiassa tule milloinkaan. Tästä perhe, varsinkin mieheni, nauttii suuresti. Siirtelen esineitä ja kalusteita sekä vaihtelen tekstiilejä. Rakastan tyynyjä. Tyynyjä löytyy ympäri taloa, erityisesti sohvilta. Sohvat ovat minulle ennen kaikkea oleskelupaikkoja – yksin, yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Arvostan istumismukavuutta. Issiakset vaivaavat molemmissa kankuissa. Huono sohva tai istuin yleisesti pahentaa tilannetta entisestään.

 

ELÄMÄSTÄ NAUTTIEN

Kireät lihakset vaikuttavat mieleen. Mieleni on usein täynnä sekavia ajatuksia. Onneksi voin vaikuttaa tilanteeseen. Huollan lihaksiani – erityisesti takapuolta ja aivoja. Annan aikaa itselleni, venyttelen, joogaan, meditoin, katson itseäni peilistä – hymyilen, annan ja pyydän anteeksi. Kun voin hyvin ja rakastan itseäni, rakastan aidosti myös lähimmäisiäni. Yhdessä lähimmäisten kanssa onnellisena vietetty aika on nautinto. Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään, mitä elämästä nauttiminen tarkoittaa. Se tarkoittaa rauhoittumista. Se tarkoittaa nauttimista oman perheeni seurasta – rakkaasta miehestäni, ihanista ja taitavista lapsistamme, hurmaavasta Ressu-koirastamme sekä lapsiemme tärkeistä kaneista Karvapallosta ja Ruususta. Elämästä nauttiminen on tässä hetkessä elämistä ja yhdessä tekemistä – aidosti läsnä olemista.

 

JUHLITAAN YHDESSÄ

Vietän tänä vuonna suunnittelutoimistoni 10-vuotisjuhlia. Pitkän uran ovat mahdollistaneet ergonominen työtuoli, joka on pitänyt issiakset kurissa sekä asiakkaat – ihmiset, joiden kanssa projekteista ja elämästä on nautittu yhdessä. Kymmeneen vuoteen on sisältynyt lukuisia ihania kohteita, hurmaavien ihmisten tapaamisia, iloa ja surua. Olen kiitollinen kaikista mahdollisuuksista, jotka ovat aikaansaaneet minusta sekä paremman suunnittelijan että ennen kaikkea paremman ihmisen. Elämän etapit täytyy ottaa vastaan juhlien. Suunnittelutoimistoni merkkipäivä tarjoaa mahdollisuuden järjestää juhlat. Juhliminen on nautinnollisempaa, kun sen tekee yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa. Siksi kutsun teidät kaikki, menneiden sekä tulevien projektien asiakkaat, vierailemaan toimistollani Asiantuntijakeskus BEPOPissa ja juhlimaan kanssani. Kutsu on voimassa koko vuoden.

 

Tiloja rakkaudella,
Riia Rauhala
Sisustusarkkitehti,
SisustussuunnittelijaSI

0500 164 099
riia@riiarauhala.fi
riiarauhala.fi