Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Uusi paikallinen Lääkärikeskus Karhulinna on avattu

Lääkärikeskus Karhulinnan vastaanotot Porin keskustassa aukesivat asiakkaille maanantaina 7.6. Noin 900 neliömetrin toimitilat sijaitsevat asiantuntijakeskus BEPOPin ensimmäisessä ja kolmannessa kerroksessa.

 

– Intohimoinen valmistelutyö sai odotetun palkintonsa, kun ovet voitiin viimein avata asiakkaille, joiden hyvinvointia varten lääkärikeskus on olemassa. Poikkeuksellisissa olosuhteissakin paikallisilla tekijöillä on ollut rohkeutta rakentaa uutta, ihmisläheisiä arvoja kunnioittavaa toimintaa, sanoo Lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja Kimmo Aho.

 

Lääkärikeskus Karhulinna jatkaa aidosti paikallisen, asiakaskeskeisen ja helposti

lähestyttävän palvelun perinnettä kaupungissa. Yritys on innoissaan voidessaan tuottaa hyvinvointia Satakuntaan – satakuntalaisille ihmisille ja yrityksille. Kaikki päätökset tehdään paikallisesti ja hankinnoissa käytetään kumppaneita lähialueelta.

 

– Rakkaus kotimaakuntaan näkyy myös Lääkärikeskus Karhulinnan lääkäreissä ja asiantuntijoissa. Koossa on rautainen kattaus satakuntalaislähtöisiä lääketieteen ammattilaisia, joiden monipuolinen osaaminen on kaikkien asiakkaidemme käytössä. Eikä tämä tietenkään rajoitu lääkäreihin, vaan olen valtavan ylpeä ja kiitollinen ammattitaitoisesta henkilökunnastamme kautta linjan, Kimmo Aho kiittää.

 

Lääkärikeskus Karhulinnasta löytyvät kattavat yleislääkäri-, erikoislääkäri- ja työterveyspalvelut sekä sairaanhoitajan vastaanotto. Palveluihin kuuluvat myös erilaiset laboratoriotutkimukset, kuvantamiset ja toimenpiteet. Karhulinna tarjoaa kiireetöntä ja henkilökohtaista palvelua vahvalla asiantuntijuudella.

 

Lääkärikeskus on auki maanantaista perjantaihin kello 7.30–19.00. Voit varata ajan helposti netissä tai puhelimitse.

– Nettiajanvarauksen löydät verkkosivuilta https://laakarikeskuskarhulinna.fi.

– Puhelinajanvaraus on avoinna ma–pe kello 8.00–18.00 numerossa 02-724 8000.