Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Kestävyyteen vaikuttavat päätökset tehdään jo suunnittelupöydillä

Tiesitkö, että rakennettu ympäristö muodostaa noin 40 prosenttia globaalista energiankulutuksesta? Se tarkoittaa yli kolmannesta maapallon kasvihuonekaasupäästöistä. Tästä syystä rakennettu ympäristö ja sen viisas suunnittelu ovat ratkaisevassa asemassa ilmastonmuutoksen hillinnässä.

Me Sitowisellä suunnittelemme kestävää ja älykästä elinympäristöä. Suunnittelemme infraa ja taloja niin, että ne ovat energiaystävällisempiä, kustannustehokkaampia ja kestävämpiä myös tuleville sukupolville. Palvelemme koko rakentamisen elinkaarella aina maankäytön, infran ja rakentamisen suunnittelusta korjaamiseen, kiertotalouden ratkaisuihin ja koko kokonaisuuden tiedolla johtamiseen saakka.

Haluamme olla toimialamme vastuullisin kumppani hyvinvoivan elinympäristön kehittäjänä. Vastuullisuusohjelma ohjaa niin projektityötämme kuin omaa toimintaamme.

Teemme merkittävimmät ympäristötekomme asiakkuuksien ja projektien kautta, mutta haluamme seurata ja minimoida myös oman toimintamme haitallisia ympäristövaikutuksia. Yhtenä oman toimintamme konkreettisena tekona on siirtyä käyttämään uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä vuoden 2020 loppuun mennessä kaikissa Suomen toimipisteissämme.

Julia Aarinen
Vastuullisuusasiantuntija, Sitowise