Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Sanna Mäki kohtaa asiakkaan turvallista luottamusta herättäen

Sanna Mäen mies luki paikallislehdestä, että Parturi-Kampaamo Johannassa kaivataan lisää työntekijöitä. Asia jäi hetkeksi hautumaan, kunnes Sanna palasi lehtiartikkeliin, otti Parturi-Kampaamo Johannaan yhteyttä ja ilmoitti halukkuutensa liittyä Parturi-Kampaamo Johannan tiimiin. 

Sanna aloitti Parturi-Kampaamo Johannassa tammikuun 2022 alussa, ja samalla hän sai kaipaamaansa helpotusta päivittäiseen ajamiseen Porin ja Sastamalan välillä. Sanna palvelee Parturi-Kampaamo Johannassa torstaisin ja perjantaisin ainakin kevääseen asti sekä jatkaa asiakkaiden palvelua myös Sastamalassa maanantaista keskiviikkoon. Sastamalassa Sanna on toiminut yrittäjänä koko työuransa aloittaen vuonna 1993 valmistuttuaan Vammalan ammattikoulusta.

Uuteen työympäristöön voi olla joskus vaikea tulla ja asettua, mutta Sanna kehuu tapaa, jolla hänet otettiin Parturi-Kampaamo Johannassa vastaan. Kaikki on Sannan mukaan sujunut hienosti heti alusta alkaen. Uuteen työympäristöön asettumista on helpottanut Hannele Koski, joka on toiminut Sannan mentorina ja ohjaajana. Hannele kuvailee Sannaa luonnolliseksi ja avoimeksi henkilöksi, joka tarjoaa niin asiakkaille kuin työkavereillekin iloa ja syvällistä keskustelukumppanuutta. Hän on ammattilainen, joka osaa kohdata asiakkaan turvallista luottamusta herättäen, Hannele kertoo.

Parturi-Kampaamo Johannassa työskentely on jo tarjonnut ja tarjoaa Sannalle mahdollisuuden tutustua porilaisiin. Jokaisen asiakkaan jälkeen tunnen itseni yhä enemmän porilaiseksi ja halu tutustua Poriin ja porilaiseen kulttuuriin kasvaa, Sanna kertoo. Nyt Sanna on jo saanut kosketuksen upeaan Asiantuntijakeskus BEPOPiin, josta hänellä oli aikaisemmin vain yksi SuomiAreena-aikainen kokemus. Tuolloin keskus oli täynnä ihmisiä ja paikasta välittyi upea tunnelma, Sanna muistelee. Nykyistä BEPOPia Sanna kehuu moderniksi ja viihtyisäksi, jossa on hienoja ja erottuvia liiketiloja. Sanna pitää tärkeänä, että omassa työympäristössä voi käydä lounaalla ja pysäköidä auton koko päiväksi.

Parturi-Kampaamo Johannan asiakkaita Sanna haluaa palvella koko 29-vuotisella ammattitaidollaan. Vahvuuksikseen Sanna kertoo positiivisen persoonansa sekä asiakaspalvelutaidot – hän tulee kaikkien ihmisten kanssa toimeen, osaa lukea ihmistä ja ottaa ihmisten tarpeet huomioon. Hiustenleikkauksessa Sanna kertoo olevansa erittäin hyvä. Aika ajoin Sanna vaatii tosin itseltään liikaa – asiakas pääsee parturi-kampaamon tuolista vasta sitten, kun hiustaiteilija on antanut viimeinen silauksen.

Sanna Mäki palvelee Parturi-Kampaamo Johannassa torstaisin ja perjantaisin klo 9.00-17.00. Sannan palveluihin kuuluvat parturi-kampaamopalvelut, kuten hiustenleikkuut, permanentit, värjäykset niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tervetuloa.

Parturi-Kampaamo Johanna
Asiantuntijakeskus BEPOP
Kauppakäytävä 2.krs
02 632 5706
Facebook