Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Rakennuspalvelu Jalonen & Uusitalo on erikoistunut korjausrakentamiseen ja liiketilojen saneeraukseen

Rakennuspalvelu Jalonen & Uusitalo Oy (3387890-1) syntyi, kun kaksi pitkän linjan rakennusliikettä, Ulvilan Rakennuspalvelu Jalonen Oy (2361439-8) sekä Rakennus Uusitalo Oy (3145267-5), yhdistivät liiketoimintansa. Tätä voisi kutsua myös eräänlaiseksi luonnolliseksi sukupolvenvaihdokseksi, kun nuoret ottavat vastuun kokeneiden konkareiden tukemana. Kummankin yhtiön koko henkilöstö jatkaa toimintaansa uudessa yhtiössä ja näin pääsimme jatkamaan monien vuosikymmenien kokemuksella vanhojen ja uusien asiakkaiden kanssa uuden y-tunnuksen alla.

Tarjoamme rakennustöitä erikoistuen korjausrakentamiseen ja liiketilojen saneeraukseen. Työyhteisömme hallitsee erityisesti liiketilojen ja kauppakeskusten vaatimat erityispiirteet ja laadukkaan rakentamisen. Vahvuutemme on joustavuus, nopeat ja takuuvarmat aikataulut sekä toimivissa liiketiloissa rakentaessamme asiakkaiden ja heidän turvallisuutensa huomioiminen.

Toimimme pääasiassa Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Toimipaikkamme sijaitsevat Porissa ja Tampereella. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua eri alojen yrityksille sekä julkiselle sektorille ja tarvittaessa saat meiltä myös LVISK ym. -työt laskutustyönä tai urakalla. Tälläkin hetkellä työn alla on projekteja terveydenhoitopalvelujen tarjoajista päivittäistavarakauppoihin.