Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Pyydönniemi Ky – taloushallinnon moniosaaja

Pyydönniemi Ky:n asiantuntijat auttavat organisaatiotasi tarjoamalla laaja-alaisesti mielekkäitä ja tulevaisuuteen suuntautuneita konsultointi-, luennointi- sekä talouden- ja hallinnon neuvonta- ja asiantuntijapalveluita kattaen toiminnan koko elinkaaren.

Kaarina Pyydönniemellä on pitkä ja monipuolinen kokemus taloushallinnon työtehtävistä. Kaarinan käytännönläheinen lähestymistapa helpottaa yrityksen tilanteen ratkaisua haastavissakin ongelmissa. Verotoimistotausta, talouspäällikön työtehtävät sekä opetustoiminta ovat antaneet vankan näkemyksen. Koulutus- ja konsultointitoiminnan lisäksi hän toimii tilintarkastajana lukuisissa erilaisissa tilintarkastusvelvollisissa yrityksissä ja organisaatiossa.

Kirjanpitovelvolliset yritykset, organisaatiot ja säätiöt ovat lähtökohtaisesti tilintarkastusvelvollisia. Tämä tarkoittaa, että niiden on valittava tilintarkastaja tarkastamaan hallinto, kirjanpito ja tilinpäätös jokaiselta tilikaudelta. Ennen tilintarkastajan muodollista valintaa tulee tarkastettavalle löytää sopiva tilintarkastaja, joka on Patentti- ja Rekisterihallituksen hyväksymä. Tarkastettavan on hyvä huomioida tilintarkastajan valinnassa hänen osaamisensa ja kokemus tilintarkastuksesta, kyseisestä organisaatiosta ja yritysmuodosta sekä toimialasta.

Yhdessä ja yhteistyöllä. Kuinka voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä Pyydönniemi Ky:hyn täältä.