Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Plugit avasi uuden toimiston Poriin

Plugit Finland Oy

Plugit Finland avasi uuden konttorin Poriin. Tilat Porissa vuonna 2012 perustetun yrityksen uudelle tukikohdalle löytyivät Asiantuntijakeskus BEPOPista.

Plugit on johtava sähköisten ajoneuvojen latausratkaisutoimittaja toteuttaen liikenteen sähköistämisen kokonaisvaltaisena palveluna. Latausratkaisut palvelevat taloyhtiöitä, yrityksiä ja ammattiliikennettä.

”Viimeiset pari vuotta vuokrasimme huonetta Yrittäjätalo Kööristä mutta kova kasvuvauhti edellyttää toimistotilojen kasvattamista”, kertoo Porin toimistolla työskentelevä Plugitin talousjohtaja Laura Ruotsalainen.

Toimivat tilat ja tervetullut olo

Keskeinen sijainti Yrjönkadulla tuo näkyvyyttä ja asiakkaiden on helppo tulla tapaamaan asiantuntijoita ja tutustumaan sähköautojen latausratkaisuihin.

”Asiantuntijakeskus on juuri oikea ympäristö lataamisen asiantuntijoille. Muuttopuuhat sujuivat ongelmitta ja muutenkin on ollut tervetullut olo”, Ruotsalainen kiittelee.

Osana kasvustrategiaansa Plugit pyrkii levittäytymään ympäri Suomea palvelemaan paikallisesti taloyhtiöitä, yrityksiä ja ammattiliikenteen toimijoita.

”On mukava kasvattaa läsnäoloa yrityksen synnyinsijoilla. Tavoitteena on tietysti sähköistää Satakunta”, toimitusjohtaja Tommi Saarela naurahtaa.

Kokemus puhuu

Plugit on työskennellyt yli kymmenen vuotta sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuiden parissa.  Kokemuksemme antaa meille etumatkaa, jonka turvin voimme tarjota markkinoiden parhaat ratkaisut asiakkaamme liiketoiminnan tueksi. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun yhdistettynä lujaan ammattitaitoon ja oikeisiin teknologiavalintoihin.

Infrastruktuurisijoittaja DIF Capital Partners tuli Plugitin osakkaaksi vuonna 2021. DIF investoi yhtiöön 100 miljoonaa euroa tavoitteenaan Plugitin teknologisen etumatkan vahvistaminen ja CaaS-latauspalvelun merkittävä laajentaminen. DIF on systemaattisesti laajentanut päästöttömän liikenteen portfoliotaan ja Plugit Finlandilla on siinä keskeinen rooli.

Lue lisää Plugitista.