Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Monenlaisia lataajia, yksi Plugit

Plugit Finland Oy perustettiin Porissa vuonna 2012 palvelemaan kaikissa ajoneuvojen lataamiseen liittyvissä asioissa. Plugit on ollut ensimmäisiä toimijoita rakentamassa Suomen sähköistä liikennettä.

Plugit on työskennellyt yli kymmenen vuotta sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuiden parissa.  Kokemuksemme antaa meille etumatkaa, jonka turvin voimme tarjota markkinoiden parhaat ratkaisut asiakkaamme liiketoiminnan tueksi. Latausratkaisumme palvelevat kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja ammattiliikennettä.

Tuemme globaalia muutosta kohti päästötöntä liikennettä tekemällä sähköajoneuvojen lataamisesta mutkatonta. Asiakkaidemme ei tarvitse olla lataamisen asiantuntijoita, sillä me olemme.

Vihreä siirtymä vaatii rohkeita tekoja

Sähköinen liikenne on ottanut viime vuosina nopeita edistysaskelia, mutta vihreä siirtymä edellyttää myös ammattiliikenteen ja erityisesti raskaan liikenteen sähköistämistä tieliikennepäästöjen vähentämiseksi. Plugit on sitoutunut kantamaan vastuuta päästövähennystavoitteiden saavuttamisessa. Vauhditamme liikenteen sähköistymistä rakentamalla kattavaa latausverkostoa niin henkilö- ja pakettiautoille kuin raskaammallekin kalustolle.

CaaS eli Charging as a Service -palvelumallimme mahdollistaa muun muassa yrityksille, kunnille ja kiinteistöille sähköautojen latausinfrastruktuurin toteuttamisen ilman isoja investointeja. Palvelumallissa Plugit ottaa vastuun latausinfrastruktuurin toimittamisesta ja asiakkaamme voi hyödyntää latausratkaisua käyttöön perustuvalla veloituksella. CaaS-malli kiihdyttää sähköautojen latauspisteiden rakentamista kun hankkeeseen ei tarvitse sitoa merkittävästi omaa pääomaa.

PRO DC -asemaverkostomme on suunniteltu palvelemaan ammattiliikennettä. Marraskuussa 2023 avasimme Suomen ensimmäisen raskaan liikenteen julkisen latausaseman Tampereen Viinikkaan ja tammikuussa 2024 avattiin taksiliikenteelle tarkoitettu teholatauskenttä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lisää vastaavia teholatausasemia on suunnitteilla eri puolille Suomea.

Vastuullisuutta ja vahvoja ilmastotekoja

Osallistumme omilla toimillamme ilmastonmuutoksen torjuntaan ja tuemme kansallisten päästötavoitteiden saavuttamista. Vuodesta 2024 lähtien sitoudumme vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 4.2 % vuodessa siten, että vuoteen 2035 mennessä olemme onnistuneet vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 60 % vuoden 2022 lukuihin verrattuna.

Hyväksymme asennuksiimme vain toimiviksi testatut ja laadukkaat laitteet, jotka täyttävät kohteen ja käytön vaatimukset. Laadukkaiden laitteiden pitkä elinkaari on osa vastuullisuusajatteluamme.

Yrityksen kasvaessa luomme ja mahdollistamme uusia työpaikkoja. Olemme hyvä työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä omien ammatillisten visioiden toteuttamiseen.

Asiantuntijuutemme avulla autamme asiakkaitamme siirtymään päästöttömään vihreään liikkumiseen vaivattomasti ja järkevästi. Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme vähentämään päästöjään.