Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Mikroneulauksella tehokkaita tuloksia ihon eri ongelmiin

Mikroneulauksella voidaan hoitaa ihon ongelmia tehokkaasti kuivuudesta ikääntymisen merkkeihin. Mikroneulauksella pystytään viemään vaikuttavia aineita syvemmälle ihoon, mikä antaa tehokkaita tuloksia. Kauneusakatemian mikroneulauksessa hyödynnetään elektroporaatiota, jossa soluihin johdetaan sähkövirtaa. Tämä edistää entistä enemmän aktiiviaineiden imeytymistä, sillä se tehostaa solukalvojen läpäisevyyttä.

Kauneusakatemialla mikroneulausta suositellaan sarjahoitona, jolloin käyntikertoja on 4-5 kertaa kuukaudessa. Kauneusakatemian mikroneulaus on hellävarainen, mikä mahdollistaa useiden hoitokertojen suorittamisen lyhyen ajan sisällä. Iho uudistuu kuukaudessa, joten tällä hoitosarjalla saadaan aina luotua uusi pohja iholle. Mikroneulauksella voidaan vaikuttaa eri iho-ongelmiin:

 • Epäpuhtauteen
 • Kuivuuteen
 • Ikääntymiseen
 • Väsyneeseen ihoon

Mikroneulaukseen kuuluu neljä eri vaihetta:

 1. Alkupuhdistus
  Kaksoispuhdistus, jossa iho syväpuhdistetaan.
 2. Happohoito
  Kuoritaan iholta irronneet ihosolut.
 3. Mikroneulaus
  Neulauksella iholle lähetetään viesti ihon rikkoutumisesta, jolloin iho alkaa uusiutumaan. Neulauksella tehdään mikrokanavia, jotta seerumi pystytään imeyttämään paljon syvemmälle kuin pelkästään ihon pinnalta.
 4. Seerumit
  Seerumit valitaan aina ihon tarpeen mukaan ja niitä voi käyttää monipuolisesti eri hoitokerroilla. Käytettäviä seerumeita on mm. Hyaluronihappo, C-vitamiini ja kollageeni.

 

Mikroneulauksen jälkeen suositellaan käytettävän Dragon Blood -voidetta. Sillä on parantava vaikutus rankkojen hoitojen jälkeen. Se mm. tehostaa paranemisprosessia sekä edistää kollageenin muodostumista. Voide tulee Lohikärmepuu-nimisestä palmupuusta, josta hyödynnetään sen pihkavettä. Voide on ecocertifioitu ja Fair Trade –tuote.

Kauneusakatemia maahantuo Utsukusy-sarjan tuotteita ja on käynyt Espanjassa tutustumassa yritykseen sekä tuotteiden valmistukseen.

Lue lisää mikroneulauksesta!