Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Martelan seniorit vierailulla BEPOPissa

Martelan seniorit tekevät joka vuosi yhteisen retken, jossa tutustutaan paikallisen Martelan toimintaan sekä samalla myös kohdekaupunkiin. Seura on toiminut pitkään ja on vuosien aikana käynyt monissa Martelan kohteissa ympäri Suomea sekä myös Suomen rajojen ulkopuolella. Tänä vuonna retki kohdistui Poriin ja Porin Martela-keskukseen, jonka tilat toimivat myös Toimistohotelli Wörkkinä.

”Seuran toiminta on lähtenyt liikkeelle Martelan perustajien toimesta ja on tällä hetkellä toiminut jo yli 40 vuotta. Jäseniä on ympäri Suomea jo yli 200 ja jäseneksi pääsee, kun on työskennellyt Martelalla 20 vuotta”, kertoo ryhmän vetäjä Kari Sallinen.

Ison joukon vieraita ottivat vastaan Martelan Matti Koivula sekä Päivi Tirronen, jotka kertoivat Martelan toiminnasta alueella. Samalla vierailijat tutustuivat Martela-keskukseen sekä Toimistohotelli Wörkkiin. Vierailijat kokeilivat myös istua sohvaryhmässä, jossa on näiden vierailevien tähtien lisäksi istunut valtakunnallisesti isoja tähtiä. Tuntuikohan sohvalla istuminen erilaiselta? Ilmeistä päätellen se toi ainakin hymyn huulille.

Martela-keskuksen vierailun lisäksi Martelan senioreiden ohjelmaan kuului mm. tutustuminen Satakunnan Museoon.

 

Porin Martela-keskuksen toimitusjohtaja Matti Koivula sekä Martelan senioreiden ryhmän vetäjä Kari Sallinen tutustuivat uuteen puhelinkoppiin Martela-keskuksessa/Toimistohotelli Wörkissä.