Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Lääkärikeskus Karhulinna avaa ovensa keväällä

Asiantuntijakeskus BEPOPiin avataan uusi lääkärikeskus touko–kesäkuussa 2021. Lääkärikeskus Karhulinna on satakuntalaisten lääkäreiden omistama yksityinen lääkäriasema.

Lääkärikeskus Karhulinna tarjoaa yritysasiakkaille työterveyspalveluja sekä yksityisasiakkaille yleislääkäri- ja laajat erikoislääkäripalvelut, toimenpiteet sekä kuvantamis- ja laboratoriopalvelut. Palvelutarjonta kattaa alkuun noin 20 erikoisalaa.

Uuden lääkärikeskuksen ovat perustaneet kokeneet lääkärit: Teemu Joutsi, Mika Kallio, Jorma Panula, Mika Virtala, Timo Walli ja Jonne Willman. Omistajiin kuuluu kaikkiaan 30 lääkäriä ja asiantuntijaa. Kaikki Lääkärikeskus Karhulinnan lääkärit ovat kokeneita ja helposti lähestyttäviä.

– Tarjoamme perinteistä, laadukasta lääkärin vastaanottoa nykyaikaisessa toimintaympäristössä aina vauvasta vaariin. Työterveysasiakkaillemme tarjoamme kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa sisältäen lakisääteiset ja sairaanhoidolliset palvelut. Kattavan erikoisalatarjonnan vuoksi mahdollisuudet työterveyshuollon erikoislääkärikonsultaatioon ovat erinomaiset, sanoo Lääkärikeskus Karhulinnan työterveyslääkäri Jonne Willman.

Uuden lääkärikeskuksen johtavia arvoja ovat lääkärityön vaikuttavuus lääketieteellisin keinoin, kasvollinen paikallisuus, tavoitettavuus ja kiireetön, henkilökohtainen palvelu.

Lääkärikeskus Karhulinnan tavoitteena on avata ovensa kevään aikana. Muutostyöt asiantuntijakeskus BEPOPissa käynnistyivät helmikuun alussa, ja niiden valmistuttua käytössä on yhteensä noin 900 neliömetriä toimitilaa. Tilat sijaitsevat BEPOPin ensimmäisessä ja kolmannessa kerroksessa. Tiloihin valmistuvat yleislääkärien ja erikoislääkärien vastaanotot, työterveysvastaanotot, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä toimenpidehuoneet muun muassa tähystyksiin, sydäntutkimuksiin ja pienkirurgiaan.

– Asiantuntijakeskuksen parkkitalossa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti ja sähköautojen latauspisteet. Uskon tämän ilahduttavan monia asiakkaitamme, sanoo lääkäri Mika Virtala.

Lääkärikeskus Karhulinna aikoo rekrytoida ja laajentaa palvelutarjontaansa asiakkaiden tarpeiden suuntaisesti.

– Uskomme, että voimme kasvaa tunnetuksi ja arvostetuksi palveluntarjoajaksi keskittymällä paikallisin voimin satakuntalaisiin tarpeisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten ja kotimaisten toimijoiden kanssa. Satakuntalaisuus ja kotimaisuus ovat ensisijaisia kriteereitä kaikissa toiminnoissa, kumppanuuksissa ja
hankinnoissamme, työterveyslääkäri Timo Walli lisää.

Lääkärikeskus Karhulinna haluaa tarjota aidon ja varteenotettavan paikallisen vaihtoehdon yksityisen terveydenhuollon alalla.

Lisätietoja:
www.laakarikeskuskarhulinna.fi

Lääkärikeskus Karhulinna on satakuntalaisten lääkäreiden omistama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kattavat palvelut yksityis- ja yritysasiakkaille.