Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Kasvata tiedon arvoa ja viestinnän vaikuttavuutta

Tietoa on helpompi prosessoida, analysoida ja poistaa, kun se on sähköisessä muodossa. Sähköisyyskään ei kuitenkaan riitä – tiedon pitää olla myös oikeiden ihmisten hallittavissa ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Usein kaikkea järjestelmissä olevaa sähköistä tietoa ei olla tähän mennessä osattu vielä hyödyntää tai käsitellä, sillä tehokas hyödyntäminen vaatii järjestelmiltä nopeuden lisäksi myös kehittyneitä algoritmeja ja monimutkaisiakin data-analyysimalleja.

Canonin kutsumuksena on tarjota näihin ongelmiin ratkaisu, ja Canon onkin vuosien saatossa kehittänyt teknologia- ja palvelutarjoamaansa ekosysteemiajattelun kautta. Canonin luoma tiedon arvon ekosysteemi on kokonaisuus, joka auttaa dokumenttien elinkaaren hallinnassa ja tehostaa organisaatioiden viestintää. Canon puhuu myös hybridiviestinnästä, joka on yhdistelmä sähköistä ja perinteisempää, painettua viestintää tilanteeseen sopivalla tavalla.

Lue lisää tiedon arvon kasvattamisesta.

Canonin löydät Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävän toisesta kerroksesta. Tutustu asiantuntijaan BEPOPin verkkosivuilla.