Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Innolink Staff – työn ja tekijän kohtauspaikka nyt Asiantuntijakeskus BEPOPissa Porissa

Kuvassa Innolink Staffin Jarkko Varvio ja Jarkko Mäkisalo.

 

Asiantuntijakeskus BEPOP on saanut uuden toimijan – Innolink Staff on työnantajan, -tekijän ja -hakijan yhteistyökumppani.  Se on erikoistunut henkilöstöpalveluihin ja toiminut vuodesta 2009 alkaen. ”Täällä Porin ja Satakunnan alueella Staffin kautta työllistyy tälläkin hetkellä useita kymmeniä ammattilaisia useisiin eri toimialojen asiakasyrityksiin”, kertoo Porin toimiston myyntipäällikkö Jarkko Mäkisalo. ”Jos olet vailla töitä, tai työsi on vailla tekijää, olemme apunasi – yhdessä, rohkeasti, ketterästi”, lupaa Jarkko Mäkisalo.

Yrityksien monipuolinen apuri

Jarkko ja Innolink Staff panostavat henkilökohtaiseen ja sujuvaan palveluun. Yritykset saavat Staffilla aina nimetyn yhteyshenkilön, jolla yrityksen henkilöstöasiat pysyvät kokonaisuudessaan hallussa. Apua on myös tarjolla, kun yrityksen liiketoiminta kasvaa ja tarvitaan osaavia tekijöitä, tai kun yrityksen tilauskuorma kausittain vaihtelee. Innolink Staffin ydinosaamista on luotettava ja ketterä henkilöstövuokraus. Erikoisosaamista löytyy myös vaativien rekrytointiprosessien läpivientiin, soveltuvuusarviointeihin ja työvoimapula-aloille kansainvälisten osaajien rekrytointiin.

Työnhakijoiden ja työntekijöiden tukena

Jarkko kertoo staffilaisten arvostavan sitä, että töissä on hyvä olla. He lupaavatkin auttaa hakijaa löytämään omaa kokemusta ja koulutusta vastaavia mielekkäitä työtehtäviä. ”Apua ja tukea on tarjolla, etsitpä sitten osaamistasi vastaavaa pitkäaikaista työpaikkaa, tai jos haluat tunnustella uusia aloja lyhytaikaisissa kausityöpaikoissa”, lupaa Jarkko ja jatkaa, että rekrytoivan koulutuksen avulla Innolink Staff auttaa hakijoita myös kokonaan uusille työurille.  Kuulostaa ihan siltä, että staffilaiset haluavat auttaa hakijoita löytämään oman paikkansa!

Henkilöstövuokraus on erinomainen tapa hankkia monipuolista työkokemusta eri aloilta. Innolink Staff tarjoaa myös henkilöstövuokrauksen palveluita työnhakijoille.  Jarkko Mäkisalo kertoo, että oikealla asenteella töitä voi löytyä Staffin kautta nopeastikin – tilanteesta riippuen osa- tai kokoaikaisena, määräaikaisena tai vakituisena työntekijänä.  Jarkolta löytyy myös monia esimerkkejä, joissa vuokratyösuhde on osoittautunut oivaksi ponnahduslaudaksi tulevaisuuteen.

Löydät Jarkon ja Innolink Staffin toimiston Asiantuntijakeskus BEPOPin aulasta 1. kerroksesta.

jarkko.makisalo(at)innolink.fi

010 633 0200

Asiantuntijan verkkosivut

Lue lisää:

Innolink Staffin yrityksille suunnatuista palveluista: https://www.innolink.fi/innolink-staff-yrityksille/

Innolink Staffin kautta työskentelevien ammattilaisten kokemuksista: https://www.innolink.fi/innolink-staff-tyontekijakokemuksia/