Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Innolink Staff tarjoaa monipuolisia palveluja yrityksille

Rekrytointi

Asiantuntijarekrytoinnit ovat tärkeä osa palvelukokonaisuuttamme. Rekrytointiprosessissa palvelumme sisältää laadukkaan hakuilmoituksen sekä markkinointia, joka mahdollistaa parhaiden ehdokkaiden löytämisen. Käymme itse läpi hakemukset sekä pidämme hakijoille haastattelut, säästäen näin asiakkaan aikaa. Rekrytointiprosessin aikana pidämme asiakkaan sekä työnhakijat ajan tasalla prosessin etenemisestä. Pyrimme siihen, että sama henkilö tai tiimi hoitaa prosessin alusta loppuun saakka, jotta kommunikaatio säilyy mahdollisimman aukottomana läpi prosessin.

Henkilöstövuokraus

Meillä on yli 10 vuoden kokemus avoimesta, rehellisestä ja ketterästä henkilöstövuokrauksesta. Vuokrausliiketoiminnassamme tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Usein asiakkaillamme onkin tarjota pitkäaikaisia töitä, joihin myös työntekijöiden on helppo sitoutua. Kauttamme on mahdollista hakea työntekijöitä myös projektiluontoisiin sesonkitöihin. Vuokratyösuhteessa Innolink Staff maksaa työntekijän palkan ja hoitaa työsuhteeseen liittyvän hallinnoinnin, mutta työntekijä työskentelee käyttäjäyrityksen tiloissa ja sen työnjohdon alaisuudessa.

Rekrytointikoulutukset

Järjestämme rekrytointikoulutuksia räätälöidysti yrityksenne määrittämiin työtehtäviin yhteistyössä oppilaitoskumppanin kanssa. Koulutusten kesto vaihtelee yleensä 1-5 kuukauteen, alasta ja tehtävän vaatimustasosta riippuen. Kouluttamisesta aiheutuviin kuluihin on mahdollista saada rahoitusta paikalliselta ELY-keskukselta 70 prosenttiin asti.

Me Innolinkillä huolehdimme prosessin sujumisesta: ELY:n ja oppilaitoskumppanien kontaktoinnista, opiskelijahausta asiakkaan speksien mukaisesti ja tarvittavasta markkinoinnista. Haastattelut ja lopulliset opiskelijavalinnat tehdään yhdessä asiakasyrityksen kanssa.

Soveltuvuusanalyysit ja henkilöstön kehittäminen

Soveltuvuusarviointeihin ja henkilöstön kehittämiseen hyödynnämme Thomas-analyysityökaluja. Pystymme olemaan asiakkaidemme tukena niin osana rekrytointiprosessia yrityskulttuurin kannalta soveltuvimman kandidaatin löytämisessä, kuin vaikkapa sisäisessä tiimien tai johtoryhmien kehittämisessä.

Thomas-järjestelmä on maailman käytetyimpiä työpsykologisia analyysijärjestelmiä. Järjestelmä toimii työvälineenä yritysten henkilövalinnoissa, johtamisessa, kouluttamisessa ja motivoinnissa. Sillä voidaan myös mitata henkilön sopivuutta tietyn työtehtävän edellyttämiin tarpeisiin.

Kansainvälinen työvoima

Välitämme työvoimaa ulkomailta Suomeen erityisesti vaikeasta työvoimapulasta kärsiville toimialoille ja -alueille sekä suoraan että yhteistyöverkostomme kautta. Käytössämme ovat myös tehokkaat videohaastattelutyökalut sekä lähtömaatestausmalli rekrytointiprosessin tueksi.

Välitämme työvoimaa niin EU-alueelta kuin sen ulkopuoleltakin. Huolehdimme aina tarpeen vaatiessa oleskelu- ja työlupa-asiat saapuvan työntekijän kanssa. Omaamme vahvimmat kumppanuusverkostot Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Ukrainassa ja Filippiineillä, mutta työllistämme osaavia tekijöitä ympäri maailmaa.

Testaamme työnhakijan riittävän ammattitaidon lähtömaatestauksella, joka on räätälöity asiakasyrityksen kanssa. Kutsumme parhaat testin läpäisseet hakijat töihin tai annamme tarvittaessa täsmällistä yrityskohtaista räätälöityä lisäkoulutusta. Autamme ulkomailta tulleita työntekijöitämme asuntojen hankinnassa, tarvittavissa luvissa, kuten työ- sekä oleskeluluvissa sekä muussa kotoutumisessa.

Ulkoistamispalvelut

Henkilöstön ja palkkahallinnon ulkoistaminen

Henkilöstön ulkoistaminen on järkevä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun yrityksesi kasvaa kovaa vauhtia tai toimii alihankinnan suhdannevaihtelualttiilla toimialalla. Olemme tällöin apunasi henkilöstön ulkoistusratkaisuiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kauttamme onnistuu henkilöstön ulkoistaminen osittain tai kokonaan.

Meillä on myös pitkä kokemus vuokrahenkilöstön palkanlaskennasta sekä useista kymmenistä työehtosopimuksista. Palkkahallinnon palvelujen ulkoistaminen voi sisältää mm. palkkatapahtumien käsittelyn, maksatuksen, lakisääteisen dokumentoinnin ja viranomaisraportoinnin.

Lue lisää täältä.