Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Be pop & go West

West Creative

West Creative on yritysten markkinoinnin kumppani, jolle jokainen työ on merkityksellinen.

  • Laatu. Nopeus.
  • Eri liiketoimintojen ja asiakkaan arjen ja sen vaatimusten vahva ymmärrys.
  • Kokemus ja näkemys, toisiaan täydentävät osaajat.

Teemme kattavasti markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatyötä, niin isoja strategisia kokonaisuuksia kuin yksittäisiä pienempiä projekteja. Tämä tarkoittaa laajoja yritysbränditöitä, verkkosivustototeutuksia, kampanjasuunnittelua, sisällöntuottamista erilaisiin tarpeisiin ja kanaviin, messusosastojen suunnittelua, markkinointimateriaalien suunnittelua ja tuotantoa ja paljon kaikkea muuta näiden lisäksi.

Olemme aina suhtautuneet avoimella asenteella ja lähteneet rohkeasti mukaan – tämä asenne on mahdollistanut paljon kaikkea hienoa. Tämä näkyy myös asiakastyytyväisyydessä ja pitkäaikaisissa asiakkuuksissa. Hyvä asiakaskokemus onkin meille kaiken lähtökohta, asiakkaita ja heidän liiketoimintaansa varten me olemme olemassa.

Asiakkaamme edustavat hyvin erilaisia liiketoiminnan osa-alueita, meillä on asiakkaina sekä suuria kansainvälisiä että pienempiä paikallisia. Se on tämän työn parhaimpia puolia, että saa tehdä töitä monenlaisten yritysten kanssa ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteitaan.

On hienoa olla osa Bepopin asiantuntijakeskusverkostoa, upeassa miljöössä keskeisellä sijainnilla kaupunkia. Vastaanotto tänne on ollut mielettömän hyvä. Westissä on ovet auki joka arkipäivä ja kynnys on matala eli aina saa lähestyä ja ottaa yhteyttä! Olemme mielellämme apuna kaikissa markkinoinnin, viestinnän ja luovan alan moninaisissa tarpeissa, ja aina valmiina sparrailemaan ja vaihtamaan ajatuksia.

OTA YHTEYTTÄ

Yrjönkatu 22 (Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävä 1.krs)

28100 Pori

welcome@westcreative.fi

010 2000 610

Asiantuntijan verkkosivut