Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Asiantuntijakeskus BEPOPiin Plugitin latausjärjestelmä

Plugit toteutti Asiantuntijakeskus BEPOPiin asiointilatausjärjestelmän alkuvuonna 2024. Plugitin Porin toimisto sijaitsee Länsi-Suomen Osuuspankin omistaman asiantuntijakeskuksen tiloissa. 

”Plugit on OP Ryhmän puitesopimuskumppani. On hienoa, että omasta talosta löytyy tämänkaltaisia asiantuntijoita”, alleviivaa Johanna Satuli asiantuntijakeskuksen viestinnästä.

 

Asiantuntijakeskus on sähköisen liikenteen mahdollistaja

Ensimmäiset sähköautojen latauslaitteet asennettiin BEPOPiin jo vuonna 2015. 

”Koemme, että asiantuntijakeskuksen profiili edellyttää eräänlaista kehityksen etulinjassa toimimista. Niinpä sähköautojen lataus kiinteistössä asioiville on ollut mahdollista kohta kymmenen vuoden ajan”, kertoo BEPOPin vuokraus- sekä kiinteistöasioista vastaava Johanna Pinola. 

”Tämä myös yksi keino palvella paremmin vuokralaisiamme, sillä latausmahdollisuus houkuttelee lisää asiakkaita asiantuntijakeskukseen. Lisäksi sähköisen liikenteen tukeminen on tärkeä osa tekemäämme vastuullisuustyötä”, Satuli lisää. 

 

Lataus onnistuu asioinnin yhteydessä 

Nyt osa vanhoista latauslaitteista on vaihdettu uusiin ja samalla asiakaspaikoituksen latauspisteiden määrää kasvatettiin kahdesta neljään, myös henkilökunnan latauspisteitä lisättiin. Samalla asennettiin kaapeloinnit valmiiksi helpottamaan latauslaitteiden lisäystä tulevaisuudessa. Latauslaitteiden asennusurakka sujui ongelmitta ja sujuvan käyttökokemuksen takaamiseksi Plugit järjesti käyttökoulutuksen Pinolalle ja kiinteistön tekniselle isännöitsijälle. 

”Sähköautojen määrän kasvaessa kysyntä on lisääntynyt. Järjestelmä on toteutettu niin, että latauslaitteiden määrää on helppo kasvattaa, jos latauspisteille muodostuu ruuhkaa. Asiakasliikenne on tunnetusti vilkasta ja Porin ydinkeskustassa latauspaikkoja on vielä melko rajallisesti”, Pinola mainitsee. 

Latauslaitteet löytyvät BEPOPin parkkitasoilta 1 ja 2. Lataus onnistuu Plugitin lataussovelluksella tai lataustunnisteella eli tägillä.