Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Asiakas on palveluhetkellä ykkönen

Parturi-Kampaamo Johanna täyttää huhtikuussa kunnioitettavat 50 vuotta, ja se on ylpeästi yksi Porin pitkäikäisimmistä parturi-kampaamoista. Sanna Filppula, yrityksen nykyinen omistaja, on päättänyt jatkaa toimintaa ainakin seuraavat 50 vuotta, tarjoten asiakkailleen edelleen luotettavaa ja ajanmukaista palvelua.

Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota laadukasta palvelua kaikenikäisille asiakkaille. Parturi-Kampaamo Johanna tunnetaan ammattitaitoisesta ja rennosta otteestaan sekä ajanmukaisesta hiusmuodistaan. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat aina parasta mahdollista palvelua, ja että heidän tarpeensa otetaan huomioon jokaisella käynnillä. Parturi-Kampaamo Johannassa asiakas on aina palveluhetkellä ykkönen. 

Nuorekas Parturi-Kampaamo Johanna sijaitsee osana Asiantuntijakeskus BEPOPia. Tilat ovat suuret ja toimivat erinomaisesti parturi-kampaamon tarpeisiin. Miellyttävän asiakaskokemuksen takaa helppo saavutettavuus. BEPOPissa asiakkaat voivat nauttia maksuttomasta pysäköinnistä ja esteettömästä pääsystä tiloihin. Lisäksi taksilla ja bussilla pääsee BEPOPin ovelle. 

Tutustu Parturi-Kampaamo Johannaan.

Parturi-Kampaamo Johannan 50-vuotisjuhlat Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävällä 16.4.2024 klo 10-14. Ohjelmassa kahvitarjoilu, historian havinaa sekä arvonta. Tervetuloa!

 

Teksti: Janne Rauhala, Rock My Business, kuvat: Artturi Kuja-Kanto, KujisPhoto