Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

Alusvaatteet vahvistavat itsetuntoa

Porissa oli vuosia kaivattu naisille suunnattua alusvaatteiden erikoisliikettä sekä tapahtumaa. Ida Aaltonen päätti korjata tilanteen. Syntyi Deva Lingerie – naisten oma ”karkkikauppa”, johon kaikki ovat tervetulleita sekä vuosittain järjestettävä alusvaatemuotinäytös.

Deva Lingerien tarjonta on upea. Alusvaatteita löytyy jokaiselle kaikenkokoisille ja -ikäisille naisille – erimuotoisiin elämän hetkiin. Valikoimassa on perustuotteita, mutta putiikki on tunnettu laadukkaista, kauniista ja naisellisista alusasuista, jotka vahvistavat itsetuntoa. Idan mukaan itsetunnon vahvistuminen aktivoi myös parisuhdetta. Putiikkiin voi järjestää vaikkapa pariskunnan kahdenkeskisen hetken Idan opastuksella. Putiikissa järjestetäänkin jo naisten iltoja, jolloin pääsee omalla porukalla tutustumaan alusvaatteisiin.

Viisivuotisen yrittäjyyden aikana yhtään samanlaista päivää ei ole ollut. Vuodet ovat olleet monipuolista ja opettavaista aikaa. Onneksi Deva ehti olla muutaman vuoden olemassa ennen koronaa ja sotaa sekä niihin liittyviä haasteita – tuona aikana Deva sai kasvatettua vakituista asiakaskuntaa, joka oli uskollinen ja kävi putiikissa vaikeista ajoista huolimatta. Ida on viime vuosien aikana huomannut, että vaikeina aikoina haetaan lohtua muun muassa alusvaatteista ja panostetaan omaan hyvinvointiin.

Naisten alusvaatekulttuuri on Deva Lingerien olemassaolon aikana muuttunut.  Alusvaatteet saavat nykyään olla näyttäviä – ne voivat olla soveliaalla tavalla osa päällyspukeutumista. Ihmiskehot muuttuvat ja sitä tukemaan on tarjolla laajempia kokovalikoimia. Myös alusvaatteiden markkinointikuvissa käytetään kaikenkokoisia malleja.

Sanotaan, että jotkut yrittäjät jämähtävät paikoilleen, mutta Idan pää on täynnä ideoita. Suomen ensimmäinen live stream -muotinäytös toteutui alkukeväällä 2020, verkkokauppa aukesi syksyllä 2022, mielen hyvinvointiin liittyville puhekeikoille tulee tilauksia ja seksuaaliterapeutin opinnot siintävät mielessä. Alusvaatteiden myötä Idalle on avautunut uusi mielenkiintoinen maailma. Asiakkaan kohdalla alusvaatteet voivat yhtä lailla avata uuden maailman, ja olla uuden paremman elämän alku.

Deva Lingerie
putiikki: Yrjönkatu 22, Asiantuntijakeskus BEPOP (avoinna ark. 10-17 ja la 10-14)
verkkokauppa: devalingerie.fi

Teksti ja kuvat: Janne Rauhala