Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

360 Security Solutions on kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluja tarjoava paikallinen yritys

360 security solution

360 Security Solutions Oy on satakuntalaisessa omistuksessa oleva kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja tuottava yritys, joka työllistää 60 – 80 henkilöä kaudesta riippuen. Yritykselle tärkeitä arvoja ovat asiakkaille annettujen palvelulupausten täyttäminen sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yrityksen suunnittelemat ja toteuttamat asiakaskohtaiset ratkaisut ovat aina asiakkaan turvallisuustarpeiden ja -haasteiden mukaisia. Yrityksen omistajilla, henkilöstöjohtaja Jari Mäkipäällä sekä toimitusjohtaja Mikko Tähtisellä, on molemmilla yli 20 vuoden kokemus turvallisuusalalta.

360 ymmärtää toimintaympäristön

360 Security Solutions keskittyy satakuntalaisiin yritysasiakkaisiin, mutta palvelee myös yksityisasiakkaita. Vuosien kokemus on opettanut ymmärtämään asiakkaan toimintaympäristön tarpeet ja vaatimukset. Yritys toimii vahvasti useilla eri toimialoilla, kuten esimerkiksi sairaala- ja sote-alalla, teollisuudessa, julkisella sektorilla ja vähittäiskaupan alalla. Palveluihin kuuluvat muun muassa aulapalvelu, turvallisuusjärjestelmät, turvallisuusalan asiantuntijapalvelut, vartiointi sekä järjestyksenvalvonta. Yritys näkee eri toimialojen kanssa toimimisen rikkautena, jonka avulla kyetään oppimaan uutta yli rajojen.

 360 Solutions on laadukas ja luotettava turvallisuuskumppani  

Laadun tarkkailu ja kehittäminen ovat tärkeitä osa-alueita yrityksen toiminnassa. Yrityksen toimintaa ohjaavat globaalit standardit, jotka määrittävät tavan toimia. Erityisesti suurille asiakkaille tämä heijastuu luottamuksena 360 Solutionsin tekemiseen.

Ympäristöstä huolehtiminen on merkittävä osa 360 Security Solutionsin toimintaa. Yritys on ympäristösertifioitu, ja se on sitoutunut vähentämään ajoneuvojen päästöjä. Konkreettisena esimerkkinä ovat uudet hybridiautot, jotka on mitoitettu tarkoin soveltumaan toimintaan sekä koon että päästöjen puolesta. Yrityksellä on käytössään ajoneuvoihin kytketty järjestelmä, jonka avulla nähdään kuinka kukin ajoneuvo ja kuljettaja käyttäytyy liikenteessä. Järjestelmän kautta saadaan dataa, jonka avulla ohjataan kuljettajan ajotapaa oikeaan suuntaan. Ajotyylin positiiviset muutokset korreloivat suoraan päästöjen, vahinkojen ja onnettomuuksien määrään.

Yritys noudattaa myös tarkoin asiakkaiden ympäristöohjelmia. Näistä sekä muusta ympäristöön liittyvästä tiedotetaan ja valistetaan henkilöstöä.

Yritykselle on myönnetty työterveys- ja työturvallisuussertifiointi, joka on osoitus jatkuvasta työturvallisuuden ja työterveyden parantamisesta. Yritys kiinnittää erityistä huomiota työtapaturmien ennaltaehkäisyyn ja tutkintaa, sekä laadukkaaseen työterveyshuoltoon

Yritykselle myönnetty laatusertifiointi tähtää positiivisesti kehittyvään asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyteen, sekä yrityksen taloudelliseen menestykseen. Yritys mittaa asiakkaidensa ja henkilöstönsä tyytyväisyyttä säännöllisesti ja kehittää toimintaa saamiensa palautteiden perusteella.

360 on halutuin työnantaja

360 Security Solutions muutti alkuvuodesta Asiantuntijakeskus BEPOPin sisällä uusiin tiloihin katutasoon Yrjönkadun varrelle. Toimitilat tehtiin vastaamaan yrityksen tarpeita. Vastaavalla tavalla BEPOPin omistaja OP Länsi-Suomi on toiminut yritystä kohtaan yli 20 vuotta kestäneen kumppanuuden ajan. BEPOPissa on ollut toimivien tilojen lisäksi muutoinkin hyvä yrittää: sijainti on keskeinen, vasteaika useimpiin kohteisiin on lyhyt, pysäköintimahdollisuudet ovat hyvät ja näkyvyys varsinkin nyt uusien tilojen myötä erinomainen.

Uusien tilojen sekä kehittyvän toiminnan myötä 360 Security Solutions haluaa olla alansa halutuin työnantaja ja laadukkain palveluntarjoaja, joka toteuttaa kannattavaa liiketoimintaa henkilöstöään huomioiden. Yritys panostaa oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen – asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä halutaan pitää yllä ja parantaa jatkuvasti.

Tutustu asiantuntijaan www.360solutions.fi