Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

BEPOP Info

Paikalla arkisin 9-17
Vartija/aulapalvelu
044 412 2205

Asiantuntijakeskus avoinna

arkisin7.20 - 19.30
lauantaina8.00 - 15.30

360 Security Solutions – Great Place to Work

360 Security Solutions on monelle ensimmäinen työpaikka. Yritys on onnistunut työnantajana, koska useat kesätöissä aloittaneet sekä opintojen jälkeen yritykseen tulleet henkilöt jatkavat yrityksen työntekijöinä. 360 Security Solutions tekee aktiivisesti työtä työnantajabrändin eteen, jossa yhtenä tärkeänä kumppanina ovat oppilaitokset. Oppilaitosten kanssa toteutetaan yhdessä turvallisuusalan koulutuksia. Tällä hetkellä 360 Security Solutions työllistää 60 – 80 henkilöä kaudesta riippuen.

360 – Great Place to Work

360 Security Solutionsille myönnettiin tammikuussa 2022 Great Place to Work -sertifikaatti osoituksena siitä, että yritys on keskimääräistä parempi työnantaja. Sertifikaatin taustalla olleessa henkilöstökyselyssä ilmeni, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti, työntekijöille annetaan paljon vastuuta, johto on pätevä johtamaan organisaation toimintaa sekä johto on helposti lähestyttävissä ja johdolle on helppo puhua.

360 tarjoaa työtä

360 Security Solutions tarvitsee kasvavan liiketoimintansa avuksi uutta innokasta ja motivoitunutta henkilöstöä. Tärkeitä piirteitä sekä nykyiselle että tulevalle henkilöstölle ovat oikea asenne, halu oppia uusia asioita, positiivinen työyhteisön edustaminen sekä turvallisuusalan koulutus.

 

Avoimia työpaikkoja:

  • Vartija
  • Järjestyksenvalvoja (mm. Kauppakeskus Puuvilla, Satasairaala)

 

Avoin kesätyöpaikka:

  • Vartija
    • Tehtävään ei vaadita aiempaa alan kokemusta tai koulutusta. 360 Security Solutions tarjoaa työtehtävään väliaikaisen vartijan koulutuksen sekä perehdytyksen. Väliaikaisen vartijan koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina iltaisin ja viikonloppuisin 10.-19.5.2022 välisenä aikana. Koulutuksen kesto on yhteensä 40 tuntia. Väliaikainen vartijakortti oikeuttaa vartijana työskentelyn neljän kuukauden ajan.

 

Hae työpaikkaa/kesätyöpaikkaa: www.360solutions.fi/yhteys/